2777
2789
عنوان

فکر رانندگی کردن خیلی ذهنمو درگیر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 36 پست
عزیزم حق داری سنتون کمه ولی واقعا بهت تبریک میگم که خیلی شجاع و جسور هستی..آدم دلش میخواد یه مرد پشت ...

دایی دارم ولی اونم خودش رانندگی بلد نیست و به خاطر مجروحیت خونه نشینه،این هماهنگ کردن با امداد خودرو یا وقتی جایی گیر میکنم و غریبه بهم کمک میکنه خیلی برام فشار روحی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودت سخت گرفتی عزیزم، منم پدرم فوت شده، برادرام اختلاف سنیشون با من زیاده و اصلا از حال هم خبر نداریم، شوهرمم بهم استرس میداد و اعتماد به نفسمو کم میکرد و تصمیم گرفتم دیگه با ایشونم نرم. مربی گرفتم با ماشین خودم مهارتی باهام کار کرد ترسو گذاشتم کنار و تنها انقد نشستم پشت فرمون تا اوکی شدم... اینهمه زن مستقل که حتی کلی مرد دور و برشونه اما به هیچ کس جز خودشون اعتنا نمیکنن. سعی کن یه انسان مستقل باشی این طرز فکر سمی چیه که خانوما محتاج آقایون هستن؟؟!!! 

پمپ بنزین و صافکاری و تعمیرگاهم مثل بقیه جاهاس چرا باید به یه آقا نیاز داشته باشی؟؟؟ 

به نظرم بیشتر رو عزت نفست کار کن و رو خودت بیشتر حساب کن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

راستی پیج فرشته فروغی رو دنبال کن آموزش رانندگی برای بانوانه در کنار آموزش جز به جز و نکات مهم رانندگی و رانندگی در موقعیتهای مختلف حس اعتماد به نفس و عزت نفس و استقلال خانمها رو هم با صحبتاش و انرژیاش تقویت میکنه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

راستی پیج فرشته فروغی رو دنبال کن آموزش رانندگی برای بانوانه در کنار آموزش جز به جز و نکات مهم رانند ...

اتفاقا پکیجشو گرفتم خیلی خوبه فقط من بس با کارای خونه و امتحانا درگیرم نتونستم ببینم خودم،ولی خواهر که بیشتر دیده دست فرمونش بهتره🌱

اتفاقا پکیجشو گرفتم خیلی خوبه فقط من بس با کارای خونه و امتحانا درگیرم نتونستم ببینم خودم،ولی خواهر ...

چقدر عالی همون پیجشم خیلی جامع هست چه برسه به پکیجش