ما تا حالا ماشین نداشتیم و امسال تونستیم ماشین بگیریم،مشکل اینجاست که پدر من از کار افتادست و قبل از اونم ماشین نداشت و نمیتونست رانندگی کنه برادر هم ندارم و فقط یک خواهر دارم که اونم مثل منه،تا الان به سختی خرید های خونه رو انجام میدادیم و سر دانشگاه همیشه با اتوبوس میرفتیم و موقع مهمونیا فامیل مارو میرسوندن،چون مردی باهامون نیست تمام کار های ماشین رو خودمون باید انجام بدیم و حتی اگه تصادف کنیم دلمون گرم نیست که الان زنگ میزنم به بابا یا داداشم تا موضوع رو جمع کنه و دنبال صاف کاری رفتن و اینا هم باید باشیم،کلا ذهنمو درگیر کرده و الان یه چالش بزرگ شده برام میدونم حالا که گرفتم باید از پسش بر بیام تا الان باهاش بیرون هم رفتیم ولی دو سه جا گیر کردیم که دست به دامن چنتا آقای غریبه شدیم که خدا خیرشون بده،همش با خودم میگم اگه بابام سالم بود یا برادر داشتم یا اینطوری نمیشد،ما حتی هیچ تجربه ای از رانندگی جز آموزشگاه نداشتیم اگه پدرم سالم بود و ماشین داشت میشد از تجربیاتش استفاده کرد و خیالمون راحت تر بود🥺😭بیاید بهم دلداری بدین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شروع کردیم و خیلی هم باهاش بیرون رفتیم حتی طفریح بیرون شهر،مشکل من اینکه آسودگی ذهنی ندارم و حس میکن ...
اصلا نگران نباش ب خودت افتخار کن😎❤
همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته...این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲
عزیزم رانندگی ی مهارته که با تمرین وتکرار بدست میاد . اگه اصلا بلد نیستی ی جلسه ازاد از اموزشگاه رانندگی بگیر تا خیالت راحت تر شه اگرم بلدی و فقط استرس داری. سعی کن این فکرایی که نوشتی رو نکنی. تا حالا خودت از پس زندگیت براومدی. خدای نکرده تصادف هم کردی میبری صافکاری. مگه چه فرق بین صافکار و بقیه مغازهاس. شما میتونین.مطمعنم. موفق باشی
یادمه چند سال پیش یه دختر خانمی مثل شما کسی نداشت دنبال مربی بود تو همین نینی سایت من یه مربی بهش معرفی کردم باهاش رفت الآنم پشت تیبا حیف گمش کردم اسمش مرجان بود اگه تهرانی شما هم برو خیلی خوبه من فعلا پول ندارم
اشکالی نداره این چیزا پیش میاد منم یه بار توی خیابون یه ماشین یهویی زد ترمز منم خوردم به ماشینش خانومه از ماشین اومد بیرون دعوا و داد و بیداد منم خیلی ریلکس نشسته بودم توی ماشین گفتم خسارتتو میدم نگران نباش آی حرص میخورد ولی الان دیگه دوستی صمیمی هستیم
♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺
عزیزم حق داری سنتون کمه ولی واقعا بهت تبریک میگم که خیلی شجاع و جسور هستی..آدم دلش میخواد یه مرد پشتش باشه ولی حالا به قول دوستان پول خرج کن وامداد خودرو بگیر ..چاره نیست ..تهرانی ؟ دایی هم نداری ؟