2777
2789
عنوان

فکر رانندگی کردن خیلی ذهنمو درگیر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 36 پست
آخه تصادف کردیم و فردا باید بریم صاف کاری😬

آنقدر بهش فکر کردی 😁 تهرانی 

کدوم محلی 

از همسایه ها پرس و جو کن صافکار خوب پیدا کن 

بعد سعی کن تو محل یه تعمیرگاه خوب پیدا کنی باهاش آشنا بشی کاراتو پیش همون ببری همیشه

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کردیم و خیلی هم باهاش بیرون رفتیم حتی طفریح بیرون شهر،مشکل من اینکه آسودگی ذهنی ندارم و حس میکن ...

اصلا نگران نباش ب خودت افتخار کن😎❤

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

ماشین داری دختر خودت برو یاد بگیر بشین پشتش... همه که کسی پشتوانشون نبود...به خودت متکی باش...

آخه دخترای دیگه رو میبینم که پدرشون یا داداش بزرگتر و شوهر دارن دلم میخواست منم تو این موارد یکیو داشتم

عزیزم رانندگی ی مهارته که با تمرین وتکرار بدست میاد . اگه اصلا بلد نیستی ی جلسه ازاد از اموزشگاه رانندگی بگیر تا خیالت راحت تر شه اگرم بلدی و فقط استرس داری. سعی کن این فکرایی که نوشتی رو نکنی. تا حالا خودت از پس زندگیت براومدی. خدای نکرده تصادف هم کردی میبری صافکاری. مگه چه فرق بین صافکار و بقیه مغازهاس. شما میتونین.مطمعنم. موفق باشی

یادمه چند سال پیش یه دختر خانمی مثل شما کسی نداشت دنبال مربی بود  تو همین نینی سایت من یه مربی بهش معرفی کردم باهاش رفت الآنم پشت تیبا حیف گمش کردم اسمش مرجان بود اگه تهرانی شما هم برو خیلی خوبه من فعلا پول ندارم

آخه تصادف کردیم و فردا باید بریم صاف کاری😬

اشکالی نداره این چیزا پیش میاد منم یه بار توی خیابون یه ماشین یهویی زد ترمز منم ‍خوردم به ماشینش خانومه از ماشین اومد بیرون دعوا و داد و بیداد منم خیلی ریلکس نشسته بودم  توی ماشین گفتم خسارتتو میدم نگران نباش آی حرص میخورد ولی الان دیگه دوستی صمیمی هستیم 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

من 21 و خواهرم 20

عزیزم حق داری سنتون کمه ولی واقعا بهت تبریک میگم که خیلی شجاع و جسور هستی..آدم دلش میخواد یه مرد پشتش باشه ولی حالا به قول دوستان پول خرج کن وامداد خودرو بگیر ..چاره نیست ..تهرانی ؟ دایی هم نداری ؟

منم میشناسم ولی فقط خدا میدونه تو دلشون چی میگذره

بله البته سختی هم داره  

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨