2777
2789
عنوان

نوشابه تاریخ مصرف گذشته خوردم😐🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 10699 بازدید | 112 پست
سلام عزیزم والا من تیستر مجیک واترو ک ۵۰ تومن بود اونموقع خریدم تست کردم همش تبلیغات الکی بود یه بوی ...

ن من ی ماسک موی درمانی میخوام خیلی ساقه موهام خشکه و دهیدراته و موخوره زده و رنگ داره 

ی نفر اینجا اوری سینتر یه همچین جیزی نعرفی کرد گفت فکق العادس ولی ۷۵۰😑میترسم بمیرم فیک بدن یه عالمه پوله 

ن من ی ماسک موی درمانی میخوام خیلی ساقه موهام خشکه و دهیدراته و موخوره زده و رنگ داره  ی نفر ا ...

نه ماسک موی خیلی گرون نخر اول ببین اگ تستر دارن اونو بخرک قیمتش ارزون تره اگرم نه خوب دوروبرت تحقیق کن ببین کسی استفاده کرده یا نه چون تو مجازی نمیشه فرق واقعیت و فیک بودن یا تبلیغ بودنشو تشخیص داد به منم میگفتن فوق العادست برام کلی عکس و فیلم ک موهارو ۹۰ درصد صاف و نرم میکرد فرستاده بودن

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ماسک موی خیلی گرون نخر اول ببین اگ تستر دارن اونو بخرک قیمتش ارزون تره اگرم نه خوب دوروبرت تحقیق ...

اون که اره مجیک واتر پارسال رفتم تهشو دراورد دیدم تبلیغه .این ماسکام که تستر ندارن

اون که اره مجیک واتر پارسال رفتم تهشو دراورد دیدم تبلیغه .این ماسکام که تستر ندارن

امیدوارم چیزی ک به موهات بسازه رو پیدا کنی

الو 

کجایی بشم

ترکوندنت؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

@niniyar_5  

سلام نی نی یار جان❤️خوبی.؟ خسته نباشی عزیزم😘

نی نی یار جان گفته بودین بعد یک هفته پیام بدیم تا کاربری @twinkelgirl  رو از تعلیق دربیارید

الان ی هفته شده میشه  خواهشا از تعلیقی دربیاری؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
@niniyar_5     سلام نی نی یار جان❤️خوبی.؟ خسته نباشی عزیزم😘 نی نی یار جان گفته ب ...

شددددددددددد😍😂

@niniyar_5  اگ شوور نداشتی خودم میومدم میگرفتمت جیگر🥹❤️مرسییییییی