2777
2789
عنوان

نوشابه تاریخ مصرف گذشته خوردم😐🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 10573 بازدید | 112 پست
اقاااا🥲یکی بدون مسخره بازی جوابمو بدههه

بببین یادم نوجون بودم  برا توجه وجلب توجه رفتم سوس ماینزتاریخ گذشته خوردم که مسموم بشم ببرنم بیمارستان اما خدایش حتی دلدرد هم نگرفتم اسهالیم نشدم 😅😅😅

https://daigo.ir/secret/41700181532

خدارحمتت کنه  برات تو نی نی سایت خیرات صلوات جمع میکنیم بخواب آروم درمزارت عزیزم😅😅😅

اعععععع😂یعنی اینقدر بیخطره همه مسخره بازی در اوردید؟🤣

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا تهش اسهال میگیری دیگه.اون یه ذره بیشتر ازین قدرت نداره😂

اع؟😂خب خیالم راحت شد

نمیدونم چه اصراریم داشتم هی ادامه بدم میدیدما یه طمعیه🤣🤣

خیلی کم خوردم نصفشم نشد

بببین یادم نوجون بودم  برا توجه وجلب توجه رفتم سوس ماینزتاریخ گذشته خوردم که مسموم بشم ببرنم بی ...

😂😂خخ

اینم خداییش زیاد نخوردم چند تا قلوپ

نترس😂 هیچی نمیشه گلی🤗

امروز مامان اینا مبودن نهار نداشتیم زنگ زدم از سوپر مارکت پیتزا اماده و نوشابه بیارن برام دیدی چیشد🤣حالا دیگه پیتزارو با خیال راحت نمیتونم بخورم

امروز مامان اینا مبودن نهار نداشتیم زنگ زدم از سوپر مارکت پیتزا اماده و نوشابه بیارن برام دیدی چیشد ...

یه تخم مرغ و سیب زمینی میزاشتی ایپز شه با سالاد و دوغ میخوردی

ببین کاراتو؟؟؟؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

غلط کردم😂

اشکال نداره عزیزم . چیزیت نمیشه فقط سعی کن عرق نعنا و هل و کندر زیاد بخوری به معدت و خراب کاری هایی ک توش میشه کمک میکنه یا هر چیز دفع کن هرچی زودتر دفع کنی سموم زودتر خارج میشه 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️