2777
2789
آخه اصلا کلیپ نیس شاد می گردم پیدا نمیشع

بگرد پیدا میشه

هیچ وقت استوریی که بقیه فک کنن مخاطب خاصی داره نزار

بنظر من وقتی ازدواج میکنی حالا به هر دلیلی قهر میکنی نباید استوری تیکه دار و غمگین بزاری

فامیل فضولن

همیشه باید حفظ ظاهر کرد

نمیگم همیشه از خوش باید گذاشت نه

ولی بنظرم استوری غمگین از دید بقیه چیز جالبی نیست و از رابطه تون سر در میارن

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهه بخدا خزه نکنید اینکارارو اینجوری فقط بقیه میفهمن شما بحث کردید اخرش ک اشتی میکنید چ نیازی ب اینکاره

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
بگرد پیدا میشه هیچ وقت استوریی که بقیه فک کنن مخاطب خاصی داره نزار بنظر من وقتی ازدواج میکنی حالا ...

خوبه گفتی گلم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
من پست های قبلیتم خوندم بنظرم تا عقدی هنوز سر زندگی نرفتی برین مشاور  مشکلارو حل کنید این رفتار ...

باشه مرسی

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
این چطوره؟

این معنیش چیه

بیشتر میگم چون دو پهلوعه😂

😅😅😅😅😂😂

بمیرم براش چیزی نمی فرستم حتی یه س خالی

خب اینکارا چیه واقعا اگه میخای شوهرت تو مشتت باشه راه های دیگه هم هست ولی ایجور که فقط جلو همه جار میزنی که مشکل دارید دیگرانم سو استفاده میکنن

کلیپ ؟

این مشکل شما خیلی فاجعه ست دنبال کلیپ میگردی باز،؟

به نظرم زندگی تو نجات بده

هر چی موبایل و اینیستا ست زندگی ها رو به قهقرا کشونده

درست استفاده کنید ازش

خواهرت برات خطرناکه اسی

چندسالته 

۱۶