2777
2789
این معنیش چیه

شعره دیگه خواهر معنیش واضحه عاشقانست ینی اگر تو بزاری بقیه فکر میکنن برای شوهرته ولی باتوجه به شرایط شوهرت اون احتمالا یکم بسوزه بخاد سر در بیاره مخاطبت کی بوده 

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

کلیپ ؟ این مشکل شما خیلی فاجعه ست دنبال کلیپ میگردی باز،؟ به نظرم زندگی تو نجات بده هر چی موبایل ...

دارم جون میدم این روز ااااا

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شعره دیگه خواهر معنیش واضحه عاشقانست ینی اگر تو بزاری بقیه فکر میکنن برای شوهرته ولی باتوجه به شرایط ...

هاااا  مرسی

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
دارم جون میدم این روز ااااا

بخدا دست من بود موبایل و برای نصف مردم شهر حرام میکردم یکیش هم خانواده شما

کار دیگه ایی ندارید جزو درست کردن کلیپ و استوری؟

خواهرات خیلی رو مخن

چرا اینقدر کوچولویی شوهرت چند سالشه؟و خواهرت؟

شوهرم ۲۷ خواهرم ۲۶

شعره دیگه خواهر معنیش واضحه عاشقانست ینی اگر تو بزاری بقیه فکر میکنن برای شوهرته ولی باتوجه به شرایط ...

نذار بابا مخاطبا یکی دیگس چیه،اینا عقدکرده ان ها دوست نیستن که،باید مشکلاتشونو اساسی حل کنن

بخدا دست من بود موبایل و برای نصف مردم شهر حرام میکردم یکیش هم خانواده شما کار دیگه ایی ندارید جزو ...

خب ن چی کار کنم ؟؟؟ وقتی هیچی دستم نیس خانواده ام کجا باور می کنن باید یه چیزی بیاد دستم 

شوهرم ۲۷ خواهرم ۲۶

بد شد واقعا بد شد تو سنت کمه نسبت به هر دوشون شوهرت دوست داشت یا سنتی بودین؟

نذار بابا مخاطبا یکی دیگس چیه،اینا عقدکرده ان ها دوست نیستن که،باید مشکلاتشونو اساسی حل کنن

چجوری اساسی شوهره که گردن نمیگیره خب سنشم کمه اسی همسن خواهر منه دیشب داشت آبجیم کارتون میدید😂🙄

بد شد واقعا بد شد تو سنت کمه نسبت به هر دوشون شوهرت دوست داشت یا سنتی بودین؟

دوستم داشت خیلی برا به دست اوردنم تلاش کرد

دوستم داشت خیلی برا به دست اوردنم تلاش کرد

فقط خدا کمکت کنه رابطه داشتی؟

اگر نداشتی خیلی احتیاط کن اگر کوچکترین چیزی بین شوهرت و خواهرت اتفاق بیوفته خدای نکرده بعد مجبور میشی سخت ترین تصمیم زندگیتو بگیری

خب ن چی کار کنم ؟؟؟ وقتی هیچی دستم نیس خانواده ام کجا باور می کنن باید یه چیزی بیاد دستم 

میخوای به خانوادت ثابت کنی؟

کار بیهوده اییه

مطالعه کن 

فن یاد بگیر

اینیستا خودت و پاک کن به شوهرت بگو اونم پاک کنه

به عمق زندگی نگاه کن بکشش طرف خودت

رابطه تو با خواهرت درست کن 

نه زیاد صمیمی نه قهر

میخوای به خانوادت ثابت کنی؟ کار بیهوده اییه مطالعه کن  فن یاد بگیر اینیستا خودت و پاک کن به ...

اینستا ندارم شوهرم ک پاک نمی کنه

فقط خدا کمکت کنه رابطه داشتی؟ اگر نداشتی خیلی احتیاط کن اگر کوچکترین چیزی بین شوهرت و خواهرت اتفاق ...

نه نداشتم