2777
2789

زیرو رو کردم خیابون ها را دنبالت عزیزم ندیدم تورا نکنه رفته باشی از این شهر جلو چشمام خاطراتت..

خوبه؟ ؟😅💔💔💔

تاپیک قبلم بخونید می فهمید چرا دعوا کردیم 

بچه ها بگید چی بزارم استوری نگید بچه بازی هس ک به بقیه می فهمونید

بد خوردم ضربه 😅💔💔💔💔💔💔

لعنتتتتتتتتیی داغونم کردی

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما به خودش میگیره نزاریااا

واقعااا چی بزارم یه آهنگ خوب بگو

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

خخخ که کل فامیل مشکلتون بفهمن اینکارا چیه 

همون عکس خصوصی براش بفرست

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خخخ که کل فامیل مشکلتون بفهمن اینکارا چیه  همون عکس خصوصی براش بفرست

بمیرم براش چیزی نمی فرستم حتی یه س خالی

نزار         مستقیم و رودررودر مورد مشکلات حرف بزنید حل نشد مشاوره برو حل نشد از بزرگتر ا کمک بگیر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
یه چیز شاد بزار بدونه برات هیچی مهم نیست اینجوری که بدتر رابطه تون از هم میپاشه میگه کی رفته که ه ...

آخه اصلا کلیپ نیس شاد می گردم پیدا نمیشع

در عجبم خواهرت که شوهرش تازه فوت شده چرا باید جواب دامادشو بده

ارههه

ببین این قضیه رو با مادرت مطرح کن بگو اون با خواهرت حرف بزنه بگه وجه خوبی نداره و اینا شوهر خواهرت و بلاک کن اگر خواهرت بلاکش کنه دیگه غلطی نمیتونه بکنه البته اگه خواهرت خودشم قصدی نداشته باشه(صرف اینکه میگی کلیپ براش درست کرده)

خودتم عین خیالت نباشه بیشتر از قبل به خودت برس شاد باش استوری شاد بزار

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

ببین این قضیه رو با مادرت مطرح کن بگو اون با خواهرت حرف بزنه بگه وجه خوبی نداره و اینا شوهر خواهرت و ...

باش آخه کلیپ شاد نیس یه آهنگ شاد معرفی کنید