2777
2789
عنوان

خیلی دلم برای خونمون تنگ شده

336 بازدید | 16 پست

برای اتاق قشنگم حتی برای پنجره اتاقمم دلتنگم

خیلی دلم تنگ شده

این انصاف نیستتتت😔😔😔😔😔

بکسال نیم خونه پدریم نرفتم

مادرم نمیذاره برم

خیلی دلم تنگ شده

پس این خدایی که میگن کجاس

خدایا دیدی دیگه نه؟؟؟

فقط خودتت میتونی قضاوت کنی

چرا اخههه من به گله کنم

واقعا کاشششش میشددد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حال و روزت دقیقا مثل خودم درکت میکنم. روزی نیست که حسرت نخورم

اخه چرا باید از طریق پدر مادرمون امتحان بشیم ریدمممم تو این امتحان ریدم تو بهشتی که این تاوانشه ریدم تو اسانی که این سختیشه

پدرم سه تا خونه داره دوتا ماشین سنگین داره وقتی من ازدواج کردم یه قاشقم بهم نداد مادر بیشرفمممم مثل ...

مادر من همیشه وقتی میدید خوشحالم اشکم درمی‌آورد.با دخالت هاش داشت کاری می‌کرد که شوهرم با ی بچه طلاقم بده. مجبور شدم قط رابطه کنم.تو شهر غریب تک و تنها تبعید شدم انگار 

مادر من همیشه وقتی میدید خوشحالم اشکم درمی‌آورد.با دخالت هاش داشت کاری می‌کرد که شوهرم با ی بچه طلاق ...

مادر منم میدونم چی میگی یه حیوان ناشناخته مادرمون شده

خداااا لعنتش کنه خدا لعنتش کنه بیشرف بیشرففففف

مادر من همیشه وقتی میدید خوشحالم اشکم درمی‌آورد.با دخالت هاش داشت کاری می‌کرد که شوهرم با ی بچه طلاق ...

یکسال تبم ازدواج کردم شش ماه اول دوبار رفتم خونش تابستون بود تو اوج گرما میگفت برو گمشو منم وسایل جمع کردم برگشتم دیگم پامو اونجا نذاشتم فقط دفه اخر هرررررکارررری کرد نتونست اشکمو دربیاره

چرا از شوهرت جدا شدی خب با اون ننه عفریته ات قط رابطه میکردی پای منو از خونه باوانم برید ما کوردیم فقط یه کورد میفهمه باوان یعنی چی