دختر همسایمون ۴۰ سالش مجرد بود فکر کنم یکبار رحمشو عمل کرد کیست درآوردن ازش بعد همش بهش خون تزریق میکردن کم خونی گرفت تو بیمارستان بستری شد بعدش بعد از یک ماه مر چرا اینقدر زود یعنی سرطان داشت مادرش که میگه سرطان معده داشت؟ واقعا سرطان چرا اینقدر کشنده ست قبلا هم دوست مادرم دخترش هم سن من بود تو ۲۳ سالگی سرطان توده ریه داشت خیلی زود مرد
واقعا باورم نمیشه هعی خدا دختره 12تومن ماهانه حقوق بازنشستگی پدرش که فوت کرده بود میگرفت خونه شغل تو تهران یکی داره اینجوری جونشو میگیری یکی هم مثل من هیچ پول شغلی نداره صحیح سالم موندم بی امید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چرا ناشکری میکنی عزیزم خدا رو شکر که تنت سالمه خوب بود مریض بودی همیشه راهت بیمارستان ...
آخه نمیدونم این تناقض چیه خدایی اون دختر زندگی خوب راحتی داشت فقط چرا سالم نبود اما من حتی یه شغل هم ندارم تو حسرت یه شغلم اونوقت خودکشی هم کردم زنده موندم