2777
2789

بعد ۴ سال عشق و عاشقی اونم چ عشقی بهم خیانت کرد

وقتی فهمیدم اون دختر رو بلاک کرد ، و جلوی من زار میزد ک‌ منو ببخش . 

چندباری باهاش صحبت کردم بعد خیانتش ، همش‌ میگفت تروخدا منو ببخش غلط کردم

من دو دل شدم ، ولی نبخشیدم . 

الان همش بهش فکر میکنم ، خب تو ک منو دوست داشتی چرا خیانت کردی ... 

اگ خواستید اسکرین میزارم از یکم‌ از حرفاش

البته دختر خانومای گل ، من هی میخواستم تاپیک بزنم ولی نزدم میترسیدم ک ذهنیت دیگران رو تغییر بدم ، ادم خوب و بد زیاده،  زن خائنم زیاد داریم . اینجا ‌کسی از خوشیاش ‌نمیگه وگرنه خیانتم انقدر رواج نداره

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی نبخشیدی هر کی ک خیانت کرده و توبه بعدش میشنیدم بازم تکرار کرده

اره میدونم ولی هی با خودم میگم نکنه دیگ هیچوقت عاشق کسی نشم ، نکنه دیگ رابطه خوب رو تجربه نکنم

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...
اره میدونم ولی هی با خودم میگم نکنه دیگ هیچوقت عاشق کسی نشم ، نکنه دیگ رابطه خوب رو تجربه نکنم

اینا همش در حد فکر در حق خودت ظلم نکن ارزشت بیشتر از این حرفاست ک با کسی بمونی ک قدرت رو ندونست و ب پاکی و صداقتت پشت کرد دوم اینکه همیشه برای ما خانم ها کیس هست خیالت تخت ادم هم فقط ی بار عاشق نمیشه خاطر جمع بت میگم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
چقدر خلوته ادم پشیمون میشه از تاپیک زدن😕

سزای‌ خیانت‌ مرگه‌ اوتوقت‌ تو‌ دو‌ دلی‌ که ببخشی‌ یانبخشی‌‌.به‌حق‌ حرفهای‌ نشنیده‌.خیانت‌نه‌تنها‌بخشش‌نداره باید‌ مثله‌دستمال‌کثیف‌واسه‌ همیشه‌ بندازیش‌دور‌ افتاد؟

اینا همش در حد فکر در حق خودت ظلم نکن ارزشت بیشتر از این حرفاست ک با کسی بمونی ک قدرت رو ندونست و ب ...

مرسی گلم،  چی بگم افکار ادمو دیوونه میکنن

وگرنه بنظرم کسی ک یبار خیانت کرده حتی ب غلط  ، هیچ چهارچوبی نداره و هر لحظه ممکنه پاش بلغزه

سزای‌ خیانت‌ مرگه‌ اوتوقت‌ تو‌ دو‌ دلی‌ که ببخشی‌ یانبخشی‌‌.به‌حق‌ حرفهای‌ نشنیده‌.خیانت‌نه‌تنها‌بخش ...

افتاد 😅🙏

ولی تجربه دردناکی هست 

خصوصا ابراز علاقه هاش واقعا زجرم میده امشب بهش گفتم دیگ هیچوقت بهم پیام نده تحت هیچ شرایطی

افتاد 😅🙏 ولی تجربه دردناکی هست  خصوصا ابراز علاقه هاش واقعا زجرم میده امشب بهش گفتم دیگ هیچ ...

یه‌بزرگی‌  میگفت‌ هیچ‌‌وقت‌ با‌ دستمال‌ کثیف‌‌ چیزی‌ راپاک‌نکنید‌.اینو‌ در‌ مورد‌ خیانت‌مثال‌ زده

بعد از ۴ ساااال؟اونم رابطه عاشقونههه؟ خب توی این سال ها قصد ازدواج نداشته باهات؟

ن چون هردو کم سن بودیم من نخواستم جلو بیاد چون خانوادم قبول نمیکردن 

شوهر منم بعد ۲۰ سال زندگی که به قول خودش من ملکه زندگیش بودم بهم خیانت کرد ..گفت گول خورده پشیمانه ودستش رو روی قران گذاشت و به جان دو تا بچه هامون و به جان پدر و مادرش رو قسم خورد که دیگه هرگز تکرار نمیکنه ولی عین سگ دروغ می‌گفت ..من ساده باور کردم بخشیدم ابروش رو نبردم اما الان فهمیدم هنوز با همون زنه هست فقط کمی زرنگ شده یه گوشی مخفی گرفته و ....هر دوتا رو توی هر ثانیه زندگیم نفرین میکنم  الهی بمیرن ..ابجی به سادگی نبخش ..البته ادما با همدیگه فرق دارن 

شوهر منم بعد ۲۰ سال زندگی که به قول خودش من ملکه زندگیش بودم بهم خیانت کرد ..گفت گول خورده پشیمانه و ...

یا امام زمان قلبم درد گرفت واقعا

‏سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی می‌دانند..:)❤️‍🩹