2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گفت: شغلت خیلی کثیفه !

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 49 پست
منم میخام خبرنگاری بخونم میشه بپرسم باچه رتبه ای قبول میشم ؟؟ امکان مهاجرتم وجودداره؟؟ درآمد این ش ...

درآمدش کمه مگر اینکه خیلی بولد بشی

برای مهاجرت اطلاع ندارم

برای رفتن به دانشگاه خوب باید رتبت خوب بشه

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈
میخواستی بگی اقشاری مثل تو بااین طرز تفکر و بیان، کثیفن

واقعا 👌🏻

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخش...ببخش...و باز ببخش...بنظرم حرفت از حرف اون بی ادبتر و گستاخانه تربوده

اگر جای من بودی چه جوابی می‌دادی بهش عزیزم ؟

ای کاش بشه  مرسی عزیزم ❤️

انشالله خدا یه عقل هم ب اینطور ادما بده خودتو ناراحت نکن گلم اراده کنی ادمای منفی رو از دورت حذف کنی حالت بهتره همیشه

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
انشالله خدا یه عقل هم ب اینطور ادما بده خودتو ناراحت نکن گلم اراده کنی ادمای منفی رو از دورت حذف کنی ...

مرسی عزیزم ❤️

امیدوارم بتونم از آدمای منفی فاصله بگیرم 

برخوردت عالی بود. حقش بود.

مرسی عزیزم

امیدوارم ادب شه

پشت سر همه مشاغل نظرات تخصصی میدن بعد ازش میپرسی خودت شغلت چیه میگه هیچی😁 شغلشون چرت گفتن پشت مشاغله😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

حالا حتما خودش خانه داره

خانه داره ولی تحصیل کرده ست خیر سرش 🙄🙄

تحصیلات شعور نمیاره البته