ببینین من اینایی میگم که موهای کوتاه و پسرونشونو میکنن تو چشم ملت...حتی سبک پوششونم بیشتر پسرونس..تامبوی یه جورایی اما نه هرتامبویی...و خیلی سعی دارن خودشونو گی نشون بدن و از این کارا ...جذابن؟
فقط دوست دارم نظرتونو بگین نیاین باز به تو چه به ما چه راه بندازین
دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ . « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین سلیقه ای خب..خیلیا از اینجور دخترا خوششون میاد
به شخصه کلا از هرکسی که بد دهن باشه و بخواد شاخ بازی دراره متنفرم،جدا از گرایشش و پوشش و..
ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
من فقط اینا رو تو نوجوونا و اوایل جوونی دیدم که طبیعیه
دیگه بقیه تو سنهای بالاتر تامبوی یا هر چی باشن نمیخوان چیزیو تو چشم کسی بکنن
مگر موارد استثنا که مشکل هیجانی دارن
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
دیدم و چندشم شده. خیلی بدم اومد. درواقع تا قبل از اینکه از نزدیک ببینم میگفتم قضاوت نکنین و این مزخرفات ولی وقتی دوتاشون از نزدیک دیدم فهمیدم هرکی هر قضاوتی کنه حق داره
واقعا چندش بودن. زنجیر دور انگشت میچرخوندن مثل پسرای لات که سرکوچه میشینن. کش کش کفششونو رو زمین میکشیدن موقع راه رفتن یکی یدونه سیگارم دستشون بود
بددهننه نفرتانگیزناونا که به ناموسم و اینشر و ورا میگن وفحشممیزننتنگش
اما امااااا یه دختره توباشگاهمونه استایل پسرونه موهای پسرونه موهای دست وپاشو نمیزنه خیلی هم خشن و جدیه اصلا انگارپسره ولی بشدت مؤدب و جذابه من که دخترم ازش خوشممیاد🥲