2777
2789
عنوان

گلو درد شدید

122 بازدید | 14 پست

انگار تیغ یا شیشه تو گلومه کلا من مدام سرماخوردم هنوز یه ماه نشده ک رفتم دکتر بهم آمپول دگزامتازون و بیست تا چرک خشک کن داد اما دوباره گلوم پر چرک 😐درد داره 🤦🏻‍♀️چیکار کنم زود خوب شم پنجشنبه مهمونی دارم

زنجبیل دم کرده خوبه

من یه بار خوردم فرداش خوب شدم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چایی ریختم باید جور دیگه ای دم کنم؟

من تو آبجوش ریختم با عسل

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

سینوزیت نداری؟

فک کنم دارم چون بیشتر چرک از پیشونیم کنده میشه و هر بار بعد حموم اینجوریم ک اگه موهام خوب خشک نشه سرما خوردم اما هر بار میرم دکتر میگن سرما خوردی یه مشت دارو چرک خشک کن میدن آخرم باز ده روز بعد مریضم

فک کنم دارم چون بیشتر چرک از پیشونیم کنده میشه و هر بار بعد حموم اینجوریم ک اگه موهام خوب خشک نشه سر ...

سعی کن شبها  حموم نکنی 

حتما موهات رو خشک خشک کن

یک مدت کوآموکسی کلاو بخور برای سینوزیت خیلی جواب میده

پنی سیلین جواب نمیده

چای نعنا و پونه کوهی  و بابونه   هر کدوم که شد  مصرف کن  سینوس ها رو باز میکنه

علائم شما به سینوزیت میخوره 

بیرون رفتی حتما هد بند بزن

سعی کن شبها  حموم نکنی  حتما موهات رو خشک خشک کن یک مدت کوآموکسی کلاو بخور برای سینوزیت ...

خیلی ممنونتم عزیزم بابت توضیحات کاملت اره چای نعنا ک میخورم بهتر میشم

آویشن بخور خواهر، آویشن!

منم مثل شما هستم، البته من از گوش سرما میخورم، ترشح پشت حلق میگیرم، لعنتی رفع نمیشه. الانم درگیرم هنوز. یکجور سرفه میکنم، مثل سیگاریها و معتادها، از خجالت آب میشم بخدا.

روزانه خیلی دمنوش گرم بخورید، هد یا کلاه گوش دار بزارید، ماسک هم بزنین. امیدوارم زودتر خوب بشین.

راستی، آبنبات مکیدنی هم خیلی خوبه، فکر کنم داروخانه ها دارن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
آویشن بخور خواهر، آویشن! منم مثل شما هستم، البته من از گوش سرما میخورم، ترشح پشت حلق میگیرم، لعنتی ...

مرسی عزیزم آویشن هم میخورم اما خسته شدم از سرماخوردگی فقط کافیه یه بار بعد حموم خوب موهامو خشک نکنم یا یه روز ک هواخنک برم بیرون تا چند روز بیوفتم🤦🏻‍♀️

آویشن بخور خواهر، آویشن! منم مثل شما هستم، البته من از گوش سرما میخورم، ترشح پشت حلق میگیرم، لعنتی ...

ب ابنبات مکیدنی ها حساسیت دارم بدتر گلو درد میشم و سرفه میکنم 😐🤦🏻‍♀️

طفلی!

بخدا میفهمم چی میگین. مال من تازه خوب شده، ولی تک سرفه هاش و ترشح پشت حلقم تمومی نداره! 

امیدوارم زودتر خوب شین خواهر! 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.