انگار تیغ یا شیشه تو گلومه کلا من مدام سرماخوردم هنوز یه ماه نشده ک رفتم دکتر بهم آمپول دگزامتازون و بیست تا چرک خشک کن داد اما دوباره گلوم پر چرک 😐درد داره 🤦🏻♀️چیکار کنم زود خوب شم پنجشنبه مهمونی دارم
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐
فک کنم دارم چون بیشتر چرک از پیشونیم کنده میشه و هر بار بعد حموم اینجوریم ک اگه موهام خوب خشک نشه سرما خوردم اما هر بار میرم دکتر میگن سرما خوردی یه مشت دارو چرک خشک کن میدن آخرم باز ده روز بعد مریضم
منم مثل شما هستم، البته من از گوش سرما میخورم، ترشح پشت حلق میگیرم، لعنتی رفع نمیشه. الانم درگیرم هنوز. یکجور سرفه میکنم، مثل سیگاریها و معتادها، از خجالت آب میشم بخدا.
روزانه خیلی دمنوش گرم بخورید، هد یا کلاه گوش دار بزارید، ماسک هم بزنین. امیدوارم زودتر خوب بشین.
آویشن بخور خواهر، آویشن! منم مثل شما هستم، البته من از گوش سرما میخورم، ترشح پشت حلق میگیرم، لعنتی ...
مرسی عزیزم آویشن هم میخورم اما خسته شدم از سرماخوردگی فقط کافیه یه بار بعد حموم خوب موهامو خشک نکنم یا یه روز ک هواخنک برم بیرون تا چند روز بیوفتم🤦🏻♀️