2777
2789
عنوان

سلام اگه پسری پولدار باشه خیلی اما به دلت نشینه ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 216 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟؟ چه طوری میشه مردای ۳۵ ساله دختر ۱۸ ساله میگیره ؟ خیلی هم عادی برخورد میکنین؟ مگه بزرگ تر بو ...

به نظر من پسر ۳۵ ساله که میره ۱۸ ساله میگیره هم عقل نداره مثل این آقا. ازدواج خاله بازی نیست باید تناسب ها رعایت بشه. همینا باعث این همه خیانت و طلاق و هزار تا کوفت و زهرمار شده.

زندگی جاری است ...

پول بهتر است یا عشق 

صدالبته پول

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
این خانم مطلقه اس یه بچه بزرگم داره. پسره مجرده ازینم کوجیک تره خو همینجوری همه طلاق میگیرن چرا ا ...

سنش مشکلی نداره فقط مجرد بودنش مشکل داره

حتی اگه یه پسر ۴۰ سالش هم بشه اندازه یه مرد ۴۰ ساله متاهل عاقل نیستش چون تو زندگیش تجربه اشونون اندازه همدیگ نیستش هر چند به تربیت خانوادگی  هم ربط داره

فقط خیلی رو این تاکید داره ک خیلی سرسنگین باشخصیت هستی ودرکنارش زیبا هستین .اما خوب دوستان خوب گفتن ...

استارتر عزیز.. من شناختی از خودتون و زندگیتون ندارم..اما در نظر داشته باشید ازدواج یه وظیفه نیست که بگی دیر یا زود باید انجامش بدم هر جوری که شده..اگر واقعا دلت باهاش نیست بیخیالش شو.. به زندگیت برس...

اره مشخصه حسادت میکنن وقتی ما زنا به همجنسمون رحم نمی‌کنیم دیگه از دنیا چه توقعی میشه داشت  هم ...

دقیقا. تو همین نی نی سایت، انقد زنا رو می‌کوبن. زن مطلقه، زن سبزه، زن بزرگتر از شوهر، زن شاغل... 

فقط خیلی رو این تاکید داره ک خیلی سرسنگین باشخصیت هستی ودرکنارش زیبا هستین .اما خوب دوستان خوب گفتن ...

من فقط ۶ سال زندگی کردم ۱۶ ازدواج ۲۲ طلاق دخترم ۵ سال داشت.ولی خیلی خاستگار دارم اکثرا هم مجرد .اخه به خودم ۳۸ نمیخوره همه میگن انگار ۲۵ هستی