2777
2789
عنوان

سلام اگه پسری پولدار باشه خیلی اما به دلت نشینه ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 216 پست

چون پسره بالا ۳۰ سالسه پس احساسی و..اینا نیست ولی ببین تا به دلت نشینه حس خوبی نداری مگه اینکه منطقی دو دوتا چهار تا کنی بگی کی میاد منو بگیره یه زن نزدیک ۴۰ ساله که شاید دیگه فرصت بچه داشتن و...نداره با یه دختر وقت شوهر غیر از یه مرد با یکی دو تا بچه که زن خودش جدا شده یا یه پیرمرد که زنش فوت شده بچه هاش یکی رو میخان تر و خشکش کنه یا مرد هوس باز که دنبال زندگی مخفی و صیغه هست

اینا رو که مرور کنی حست بهش خوب میشه چون این موقعیت گیر دختر مجردت هم نمیاد چه برسه به شرایط تو‌ چون نظر خواستی رک گفتم امیدورام نرنجی ولی واقعیته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن  خیلی پسر خوبیه فقط میگه خیلی دوست دارم. چون من ظاهرم  خوبه و اینکه میگه اینهمه دنبالت د ...

یکم بیشتر بهش زمان بده شاید دلتو به دست آورد مرد خوب این زمانه سخت به دست میاد

اگه خوشت نیومد که هیچ 

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻
۳۲ سال سن هم سن بچش حساب میشه؟؟؟؟۶ سال ازش کوچیک تره نه ۲۰ سال

این خانم مطلقه اس یه بچه بزرگم داره.

پسره مجرده ازینم کوجیک تره

خو همینجوری همه طلاق میگیرن

چرا اشتباهی کنه طلاقش ۲ تا بشه

من با چشمام دیدم این داستانو ادمی ک از خودت کوچیک تر باشه مث بچت باید بزرگش کنی یه مشکلات خنده داری وجود میاد ک...

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

منم دارم همینو می‌گم. قشنگ دارن از حسادت می‌ترکن. من دیدم، ۹۰ درصد زنا، به زنی که از شوهرش بزرگتره ...

اره مشخصه حسادت میکنن وقتی ما زنا به همجنسمون رحم نمی‌کنیم دیگه از دنیا چه توقعی میشه داشت 

همیشه زنای مطلقه رو بد می بینن مردم فک میکنن دیگه حق زندگی کردن ندارن 

منم دارم همینو می‌گم. قشنگ دارن از حسادت می‌ترکن. من دیدم، ۹۰ درصد زنا، به زنی که از شوهرش بزرگتره ...

این به کنار 

برعکس این قضیه خیلی عادیه

شما الان تاپیک بزن بگو ۱۸ سالمه یه مرد پولدار ۳۰ ساله اومده خواستگاریم 

اغلب میگن قبول کن !!!!کاری هم با سن ندارن ها !!!!  میگن اتفاقا مرد هر چه بزرگ تر پخته تر!!!

حسادت چیه یاد گرفتین خدا وکیلی. مهم ترین دلیل تجربیات زندگی هست و تفاوت در تجربیات. خانم چندین سال تاهل رو تجربه کرده ، بچه داشتن رو چشیده ، کودکی ، نوجوونی ، جوونی بچشو دیده و چند سال دیگه ازدواجش رو هم میبینه، سختی ها و بالا پایین شدن زندگیو دیده. آقا نهایت دوس دختر داشته ، نمیدونه زندگی متاهلی همین عشق و عاشقی اولش نیس، اصلا نمیدونه بچه داشتن چه حسیه چه برسه دختر ۲۱ ساله داشتن( عملا ممکنه برای دخترشون مشکل ایجاد کنه بعدها) و عملا خانم چند سال طول می‌کشه یه پسر خام رو که از رو علاقه آنی اومده جلو تربیت کنه و به یه مرد واقعی تبدیلش کنه

خانمم ازش خوشش نمیاد.بله اگر خانم بچه کوچیک داشتن و تجربه چند سال کوتاه زندگی رو داشتن مناسب هم بودن...!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خیر ۲۷ سالمه. ولی زن ستیز نیستم که زن حتما باید ۲۰ سال از مرد کوچیکتر باشه و عشق و حال رو فقط حق مرد ...

فقط خیلی رو این تاکید داره ک خیلی سرسنگین باشخصیت هستی ودرکنارش زیبا هستین .اما خوب دوستان خوب گفتن واقعا ازدواج بدون عشق هیچه. خوب سنم اصلا بزرگ باشه دوستی گفتن مگه بچه ی .خوب چیکار کنم باید دوسش داشته باشم به دلم بشینه فردا مشکلی پیش نیاد. منم میگم یه مدت صبر کنم 

ن  خیلی پسر خوبیه فقط میگه خیلی دوست دارم. چون من ظاهرم  خوبه و اینکه میگه اینهمه دنبالت د ...

عزیزم 😍

همشهری هستید؟ 

دقیقا عین مورد شما برای یکی از اقوام پیش اومد ؛بعد هی میگفتن ول نمیکنیم دختر شما رو خلاصه کلی تعریف ؛بعد کاشف به عمل اومد اقا تو شهرستان خودشون اعتیاد داشته و هیچکس بهش دختر نداده بود ؛اومده بود جای ناشناس

خلاصه که حواستون باشه

اسی جان، خیلی خوب تحقیقاتت رو انجام بده. اگه فقط مشکل قیافشه، و هیچ مشکل دیگه ایم نداره، در مورد قیافش بیشتر فک کن. سن و سالتونم هیییچ مشکلی نداره. 

ضمن اینکه حسادت خیلیا تو این تاپیک مشخصه. خوشبخت باشی جانم.❤

بابا خب پسره دلش با اینه چیکارش کنیم الان بخواد ردش کنه هم ولش نمیکنه مگه نمیبینی میگه ول کن نیست بچ ...

والا خیلی ازماها فقط بخاطر اینکه انتخاب شوهرامون بودیم خانوادشون ازهمون اول رفتار و فرق گذاشتناشون رو مخ بوده وخواهد بود دیگه ایشون که ماشالله بااین سن وسال و تجربه اصلا نیاز نیست حتی شک کنه لحظه ای به اینکه هیچ جوره به اون اقا نمیخوره وقتی عقل ومنطق تا حد زیادی میگه درست نیست دیگه جایی برای احساس نمیمونه که ریسک کنیم 

چرا ؟؟ چه طوری میشه مردای ۳۵ ساله دختر ۱۸ ساله میگیره ؟ خیلی هم عادی برخورد میکنین؟ مگه بزرگ تر بو ...

یه چیزی هست به اسم هم کفو بودن ک برای ازدواج خیلی مهمه.

اون مرد ۳۵ ساله ای هم ک دختر ۱۸ میگره عقلش درست حسابی نیس و هدفش از ازدواج مشخصه چیه.

کاملا معلوم بود تاپیک سرکاریه , از همون اول شک کردم

با شناختی ک از پسرا دارم میدونستم همچین انتخابی نمیکنن!

تاپیک قبلت رو حداقل پاک کن میخوای دروغ جدید بگی

قشنگ معلومه خودت مردی , اومدی اینجا کرم بریزی