دوستان میشه راهنمایی کنید .واقعا موندم ، یه پسری منو میخاد ۶ سال ازم کوچیکه خیلی پولدار پسر خوبیه ،بامعرفت خیلی دست و دلباز شدید ،با این تفاوت که من خودم یبار ازدواج کردم ۳۸ سالمه یه دختر ۲۱ ساله دارم پیش باباش ،من زود ازدواج کرده بودم؛ این ک میگم پسره مجرد ۳۲ سالشه، فقط مشکلم ب دلم نمیشینه؛زشتم نیستا زیاد.ولی اصلا ب دل نمیشنه .برام مهم به دل نشستن.خاستگار زیاد داشتم رد کردم .این موقعیتش خوبه اما فقط هر کاری میکنم میگم زیاد بریم بیرون به دلم بشینه. نمیشینه که نمیشینه.حس ب وجود نمیاد.اینم میکشه خودشو برام.میگه تو فقط قبول کن
چون پسره بالا ۳۰ سالسه پس احساسی و..اینا نیست ولی ببین تا به دلت نشینه حس خوبی نداری مگه اینکه منطقی دو دوتا چهار تا کنی بگی کی میاد منو بگیره یه زن نزدیک ۴۰ ساله که شاید دیگه فرصت بچه داشتن و...نداره با یه دختر وقت شوهر غیر از یه مرد با یکی دو تا بچه که زن خودش جدا شده یا یه پیرمرد که زنش فوت شده بچه هاش یکی رو میخان تر و خشکش کنه یا مرد هوس باز که دنبال زندگی مخفی و صیغه هست
اینا رو که مرور کنی حست بهش خوب میشه چون این موقعیت گیر دختر مجردت هم نمیاد چه برسه به شرایط تو چون نظر خواستی رک گفتم امیدورام نرنجی ولی واقعیته.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دارم همینو میگم. قشنگ دارن از حسادت میترکن. من دیدم، ۹۰ درصد زنا، به زنی که از شوهرش بزرگتره ...
حسادت چیه یاد گرفتین خدا وکیلی. مهم ترین دلیل تجربیات زندگی هست و تفاوت در تجربیات. خانم چندین سال تاهل رو تجربه کرده ، بچه داشتن رو چشیده ، کودکی ، نوجوونی ، جوونی بچشو دیده و چند سال دیگه ازدواجش رو هم میبینه، سختی ها و بالا پایین شدن زندگیو دیده. آقا نهایت دوس دختر داشته ، نمیدونه زندگی متاهلی همین عشق و عاشقی اولش نیس، اصلا نمیدونه بچه داشتن چه حسیه چه برسه دختر ۲۱ ساله داشتن( عملا ممکنه برای دخترشون مشکل ایجاد کنه بعدها) و عملا خانم چند سال طول میکشه یه پسر خام رو که از رو علاقه آنی اومده جلو تربیت کنه و به یه مرد واقعی تبدیلش کنه
خانمم ازش خوشش نمیاد.بله اگر خانم بچه کوچیک داشتن و تجربه چند سال کوتاه زندگی رو داشتن مناسب هم بودن...!
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
خیر ۲۷ سالمه. ولی زن ستیز نیستم که زن حتما باید ۲۰ سال از مرد کوچیکتر باشه و عشق و حال رو فقط حق مرد ...
فقط خیلی رو این تاکید داره ک خیلی سرسنگین باشخصیت هستی ودرکنارش زیبا هستین .اما خوب دوستان خوب گفتن واقعا ازدواج بدون عشق هیچه. خوب سنم اصلا بزرگ باشه دوستی گفتن مگه بچه ی .خوب چیکار کنم باید دوسش داشته باشم به دلم بشینه فردا مشکلی پیش نیاد. منم میگم یه مدت صبر کنم
ن خیلی پسر خوبیه فقط میگه خیلی دوست دارم. چون من ظاهرم خوبه و اینکه میگه اینهمه دنبالت د ...
عزیزم 😍
همشهری هستید؟
دقیقا عین مورد شما برای یکی از اقوام پیش اومد ؛بعد هی میگفتن ول نمیکنیم دختر شما رو خلاصه کلی تعریف ؛بعد کاشف به عمل اومد اقا تو شهرستان خودشون اعتیاد داشته و هیچکس بهش دختر نداده بود ؛اومده بود جای ناشناس
بابا خب پسره دلش با اینه چیکارش کنیم الان بخواد ردش کنه هم ولش نمیکنه مگه نمیبینی میگه ول کن نیست بچ ...
والا خیلی ازماها فقط بخاطر اینکه انتخاب شوهرامون بودیم خانوادشون ازهمون اول رفتار و فرق گذاشتناشون رو مخ بوده وخواهد بود دیگه ایشون که ماشالله بااین سن وسال و تجربه اصلا نیاز نیست حتی شک کنه لحظه ای به اینکه هیچ جوره به اون اقا نمیخوره وقتی عقل ومنطق تا حد زیادی میگه درست نیست دیگه جایی برای احساس نمیمونه که ریسک کنیم