2777
2789
عنوان

سلام اگه پسری پولدار باشه خیلی اما به دلت نشینه ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 216 پست
نه قبول نمیکنم  یکم مشکوک نیست پسره؟

ن  خیلی پسر خوبیه فقط میگه خیلی دوست دارم. چون من ظاهرم  خوبه و اینکه میگه اینهمه دنبالت دویدم خیلی سرسخت بودی برا همین .خیلی مغرور و سرسنگین .راست میگه چند مدت رو نمیدادم بهش ‌‌.اینم میگه این حرکاتت برام با ارزش بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که ربط داره. انگار ایران زندگی نمی کنید. کدوم مادری واسه پسرش میره خواستگاری زن سن بالا

بابا خب پسره دلش با اینه چیکارش کنیم الان بخواد ردش کنه هم ولش نمیکنه مگه نمیبینی میگه ول کن نیست بچه هم نیست که پسره ۳۲ سالشه لابد خودش میدونه دیگه 

به نظرم برن پیش روانشناس بهتره

به عقل این پسره باید شک کرد

چرا ؟؟

چه طوری میشه مردای ۳۵ ساله دختر ۱۸ ساله میگیره ؟ خیلی هم عادی برخورد میکنین؟

مگه بزرگ تر بودن زن عیبه؟

مگه طلاق گرفتن عیبه ؟

من کاری با قضیه استار تر ندارم 

هیچ کدوم رو نمیشناسم 

کلا گفتم

هم سن بچته چجور میخوای باهاش زندگی کنی‌؟میخوای بچه بزرگ کنی؟مشخصه بی تجربه هم نیستی یه دختر بزرگ داری.بیخیال نکنید پسرا تا ۳۵ سالگی خودشونم نمیدونن از زادواج چی میخوان.فردا همین پسره عاشقه پولداره دستو دلباز بهت میگه تو جای ننمی نمیخوامت

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

لابد این خانوم شخصیت بالا و خوبی داره چه ربطی داره خب

مگه نمیدونی خانمای نی نی سایت عیارشون با مجرد و مطلقه و سن سال سنجیده میشه

والا پسره خوشش اومده اینا دنبال زیر بغل مارن

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻

نظر من قبول نکن حتی بهش فکرم نکن

از هر طرفی نگاه کنی اشتباهه

اگه به دلت نمیشینه تا آخر هم سرتاپای تو رو طلا بگیره حالت ازش بهم میخوره بعدا حتی،سنش کوچیکتره این احساس زود گذره شک نکن،امروز همه گذشتتو قبول میکنه بعدها تو هر بحثی پیش می شه و آزارت میده ، خیلی از این موردها از نزدیک دیدم حتی طرف دیوانه ولر عاشق بوده، پولدار هم که هست دیگه بدتر فردا میره دنبال یکی دیگه شک نکن.

ای که دستت میرسد کاری بکن/  پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار
چرا ؟؟ چه طوری میشه مردای ۳۵ ساله دختر ۱۸ ساله میگیره ؟ خیلی هم عادی برخورد میکنین؟ مگه بزرگ تر بو ...

منم دارم همینو می‌گم.

قشنگ دارن از حسادت می‌ترکن. من دیدم، ۹۰ درصد زنا، به زنی که از شوهرش بزرگتره حسادت می‌کنن. می‌گن چرا تو بغل مرد جوون می‌خوابه.