2777
2789
عنوان

مشاور یا روانشناس هست بتونه کمکم کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 25 پست
استراحتم کردم عزیزم الان هیچ مشکلی چه درسی چ غیر درسی برام مهم نیس اصلا انگار زندگی برام یک چیز بی ا ...

هزینه هم نداره 😊🌱

دانشجو رشته روانشناسی / سفالگر و نقاش / اندکی علم علوم غریبه / کتابخوان و عاشق فیلم💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من ابجیم الان دوسالی هست معلمه مثل تو بوود همش استرس داد بیداد میکرد تو خونه از بس درس میخوند درسا عصبیش کرده بود رفت دانشگاه بهتر شد محیط اونجا عالی بود براش همش خوشحال بود بهتر شده بود از قبل این دوره بیشتر دخترا اینجورین بد اینکه دانشگاه تموم شد با یه دکتر ازدواج کرد ابجیم واقعا زندگیش تعقیر کرد خیلی موفقه ،شما هم سعی کن دانشگاه بری کلا حالت تعقیررمیکنه آدم دیگه ای میشی دیگه مشاور دکتر اینا نرو فقط بچسب ب درست ب آینده فکن چون تا آخر عمرت قرار نیست توی خونه بابات بمونی 

گلم من ابجیم الان دوستای هست معلمه مثل تو بوود همش استرس داد بیداد میکرد تو خونه از بس درس میخوند در ...

ممنون عزیزم امید دادی بهم چشم سعی میکنم همینکار کنم  

ببینین مشکل من ریشه در بچگی داره من از بچگی خیانت های پدرم دیدم بد دلی هاش نسبت ب همه ایشون پارانوئی ...

منم مشهدیم گلم ازدواج کردم رفتم استان دیگ زندگی میکنم ،میفهمم چی میگی فرهنگمون یکیه مثل خونواده من دقیقا 

ممنون عزیزم امید دادی بهم چشم سعی میکنم همینکار کنم  

فدات ، تو خونه بابام ب من چون دختر آرومی بودم درس برام مهم نبود می‌گفت این آخر یه جای میرسه ولی آبجی بزرگم می‌گفت تو هیجا نمی‌رسی همش داد بیداد عصبی ،ولی از تو خونوادمون دقیقا من ب جای نرسیدم تو خونداری میکنم دیدی تاپیکمو سر کارم نمیرم ،ولی ابجیم معلم شد یه آبجی دیگم دارم اونم سال دیگ معلم میشه مخصوصا توووو خیلی خوشانسی امسال 90 هزار معلم میخان استخدام کنن فقط کافیه دانشگاه رفته باشی امسال کمبود معلم داریم شاید سال بعد هم همینجور باشه رو هوا قبولت میکنن بزار تو خونه هر چی میشه بگزره آیندت روشنه کاش منم قبل ازدواج کنم ب حرف ابجیم گوش میکردم بهم می‌گفت درست بخون الان همش مگ دستم جلو شوهرم دراز باشه الان ابجیم دیگ راحته دستاش پر طلا ماشین زیر پاش همش تعطیلات میشه میگه میرم خارج من چی اینا عادیه تو هیچیت نیس 

فدات ، تو خونه بابام ب من چون دختر آرومی بودم درس برام مهم نبود می‌گفت این آخر یه جای میرسه ولی آبجی ...

عزیز دلم درکت میکنم خیلی سخته من فرهنگیان شرکت نکردم 

پیشنهادی که بهت دارم اگه تونستی و علاقه داشتی برو من خودم شاید ادامه بدم اگه نمیخوای ادامه تحصیل بدی برو 1 سال بجای بدنسازی شنا یاد بگیر من از دوتا مربی پرسیدم در آمدشون ماهی 25 تومنه نمیدونم والا دوتاشونم شهرای مختلف بودن اگه تونستی مربی شنا بشو که نخوای از همسرتون پول بگیرین 

عزیز دلم درکت میکنم خیلی سخته من فرهنگیان شرکت نکردم  پیشنهادی که بهت دارم اگه تونستی و علاقه ...

عاخع شنا کسی نمیاد الان باشگاه میرم میخام پیگیری کنم مربی بدنسازی بشم تو باشگاه اندامم خوبه یکم دیگ روش کار کنم عالی میشم شنا تو چند دوره یاد میگیریم ؟ حالا پرسجو کنم یه رشته ورزشی برم یا همین شما شوهرم میگه بدنسازی کار کن بدنت فیت بشه بد برو مربی شو همین الان هشتاد تا دختر تو باشگاهمونه یکیش بدنش رو فرم نیست باورت میشه یا خیلی چاق یا خیلی لاغر فقط مربی اونم مکمل میخوره بزرگ مردونس راحت میتونم مربی بشم چون شوهرمم برنامه می‌نویسه برنامه ورزشیش عالیع 

عاخع شنا کسی نمیاد الان باشگاه میرم میخام پیگیری کنم مربی بدنسازی بشم تو باشگاه اندامم خوبه یکم دیگ ...

نمیدونم عزیزم من از درآمد مربی بدنسازی خبر ندارم ولی خانومه گفت هم خود استخر همیشه شاگرد داره هم خودت میتونی ببری هفته ای 3 روزم بیشتر نمی‌رفت