2777
2789
عنوان

تورووخدا بیاید مهمههه خیلی مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 39 پست
میفهمم متوجه حرفم نشدین میگم شوهرم میتونه تو دفتر ثبتی چیزی بنویسه امضا کنه ک وسایل خونمو میدم ب زنم ...

توی محضر اینکارو کنید

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خب جهاز خودمو ک میتونم بگیرم جهااااز دامادو میگم 

نه نمیتونی چرا ازش بگیری.. اونا که مال خودش شما حقی در مقابل اونا نداری. بنظرم شر درست نکن مال خودتو بگیر. طلاق بگیر تمام. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اره

بنویسه بی هیچ قیدو شرطی دادم ب همسرم و حق پشیمونی پس گرفتن ندارم و زیرش امضا کنه تو ثبت چی؟؟ 

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤
میدم عزیزم شوهرم میگع میخوام بهت بدمشون بریم کجا که بنویسم به زنم دادمشون ک قردا خانوادم شر نکنن ازت ...

برید اداره ثبت ببین چی میگن. بهتون. یا دفتر قضایی اونجا دادخواست بدید ببین میدن یا نه. اگر با رضایت مرد باشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بعله می‌تونید بذار بهت بگم:

فردا صبح همسرتونو بردارید و ببرید دفتر ثبت اسناد رسمی و یه تعهد ازش بگیرید که طبق لیست ذیل کلیه وسایل متعلق به این خانوم بوده و زوج متعهد می‌گردد وسایل رو بهش تحویل بده!

فقط یه چیزی رو همین الان یادت نره :

پاشو همین الان شروع کن و یه لیست از وسایل بگیر .

ضمنا نذاری شوهرت تا فردا جایی بره ! با زبون با سیاست ، با کلک و هرچی بلدی نگهش دار ☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
میدم عزیزم شوهرم میگع میخوام بهت بدمشون بریم کجا که بنویسم به زنم دادمشون ک قردا خانوادم شر نکنن ازت ...

اگه فاکتورا به نام همسرت باشه و توی محضر امضا بزنه که من بهش میدم خانوادش هیچ جوره نمیتونن بیان شر بریزن بگیرن تو از لحاظ قانون رضایت شوهرتو داری و میتونی ازشون شکایت کنی

نه نمیتونی چرا ازش بگیری.. اونا که مال خودش شما حقی در مقابل اونا نداری. بنظرم شر درست نکن مال خودتو ...

گلم میگم بچه دارررررم شوهرم میگ بچه رووو و جهازی ک خودش خریده رو با دل رضایت خودش میخواد بهم بده میگه فقط میترسم خانوادم فردا مجبورم کنن ک برو جهازتو از زنت بردار بیا کاری کنیم ک دیگ نشه جهازو پس گرفت ازت

کجا باید بریم بنویسیم؟؟؟ راهی هست؟ خانوادش یزیدن پسرشونم ازشون میترسه

اگه فاکتورا به نام همسرت باشه و توی محضر امضا بزنه که من بهش میدم خانوادش هیچ جوره نمیتونن بیان شر ب ...

اها منتظر همچین مشاوره ای بودم شوهرم خودش میخواد بهم بده فقط یچیزی ما فاکتور خرید ک نداریم😐چندینننن سال پیش جهاز خریدیم و توفکر فاکتورها نبودیم

اها منتظر همچین مشاوره ای بودم شوهرم خودش میخواد بهم بده فقط یچیزی ما فاکتور خرید ک نداریم😐چندینننن ...

خب ببین همین که میگمه وقتی همسرت توی محضر تعهد بده حتی ذکر کنید خانوادش حق چنین کاری ندارن

بعله می‌تونید بذار بهت بگم: فردا صبح همسرتونو بردارید و ببرید دفتر ثبت اسناد رسمی و یه تعهد ازش بگی ...

اررررره منم همینو میگم ببین شوهرم نمیخواد دیگ زجرم بده میگ بچه رو وسایلو اگ میخوای کلیه امو هرچی بخای بت میدم برو دنبال زندگیت چون مشکل داره بیماره 

میگ با خوشی ازهم جداشیم برو پی خوشبختیت نمیخاد خانوادش دیگ خون کنن تودلم

خب ببین همین که میگمه وقتی همسرت توی محضر تعهد بده حتی ذکر کنید خانوادش حق چنین کاری ندارن

محضر ها همچین چیزایی مینویسن؟ ثبت میکنن؟؟ 

کنجکاو شدم میشه بگید چرا میخاید جدا شید

بیماره مریض مادام العمره منم هرروزم گریه اس گفت بیا با خیرو خوشی ازهم جداشیم توهم زجر کش نشو پا من