2777
2789
عنوان

تورووخدا بیاید مهمههه خیلی مهم

263 بازدید | 39 پست

دارم ازشوهرم جدامیشم خب

توافقی و جفتمون آرزومون طلاقه(بماند دلیلش) 

خانواده شوهرم وسایل خونموبهم نمیدن چیزایی ک شوهرم خریده

شوهرمم یکم بچه ننس و به حرفشون گوش میده خب

شوهرمو راضی کردم که بریم یه ثبتی جایی میتونه بنویسه که همه وسایل خونه رو میدم ب زنم و امضا کنه؟؟؟ شوهرم دوروز پیشمه و راضیش کردم گفت چشم اینکارو میکنم اما اگ بره خونه باباش پشیمونش میکنن فردا اول صبح ببرمش کجا ک بنویسه و امضا کنه چیزام مث یخچال و لباسشویی اینارو بهم میده؟؟؟ میشه همچین چیزیو رسمی کرد؟؟ 

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریه هم میده؟

نه مهریه ام خیلی کمه و میخوام ببخشمش مهریه نمیخوام چون نداره هیچییی نداره فقط فقط وسایل خونه رو میخوام ازش هنو برا طلاق اقدام نکردیم میخوام فردا اقدام کنیم اما یجایی بریم اول بنویسه وسایلو بهم میده ک خانوادش فردا پرش کردن پشیمون نشه

قبل از طلاق مهریه رو بذار اجرا درخواست طلاق با گذاشتن اجرا مهریه فرق داره حواست باش.طلا لوازم خونه فاکتورش به اسم هرکی که باشه از لحاظ قانونی متعلق به اونه

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
فاکتور خرید هارو داری.. یا شاهد داری دوتا ببر داداگاه که وسایل و جهزیه مال خودت بوده و پسشون بگیری.& ...

نه خب جهاز خودمو ک میتونم بگیرم

جهااااز دامادو میگم 

قبل از طلاق مهریه رو بذار اجرا درخواست طلاق با گذاشتن اجرا مهریه فرق داره حواست باش.طلا لوازم خونه ف ...

میفهمم متوجه حرفم نشدین میگم شوهرم میتونه تو دفتر ثبتی چیزی بنویسه امضا کنه ک وسایل خونمو میدم ب زنم همه روووو؟؟ 

نه مهریه ام خیلی کمه و میخوام ببخشمش مهریه نمیخوام چون نداره هیچییی نداره فقط فقط وسایل خونه رو میخو ...

اسی ببین فقط وسایلی که خودت خریدی بعنوان جهزیه بردی و فاکتو بنامت میتونی برداری اگر شوهرت خریده همچین حقی نداری. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
با اینکه داری طلاق میگیری چه مسلطی روش حتی اگه بده باز هر وقت که خواست می‌تونه پس بگیره

یعنی بنویسه امضا کنه باز هم میتونهپس بگیرررره؟؟؟؟؟؟؟؟ 

اسی ببین فقط وسایلی که خودت خریدی بعنوان جهزیه بردی و فاکتو بنامت میتونی برداری اگر شوهرت خریده همچی ...

میدم عزیزم شوهرم میگع میخوام بهت بدمشون بریم کجا که بنویسم به زنم دادمشون ک قردا خانوادم شر نکنن ازت بگیرن یا وا دارم کنن ازش بگیر میگ میخام جایی ثبت کنم دادم ب زنم