2777
2789
عنوان

تورووخدا بیاید مهمههه خیلی مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 39 پست
اررررره منم همینو میگم ببین شوهرم نمیخواد دیگ زجرم بده میگ بچه رو وسایلو اگ میخوای کلیه امو هرچی بخا ...

ای کاش حرفاش همه راست باشه نکه فردا باز یه حرفی در بیاره پس تا تنور داغه نون بچسبون فردا ببرش محضر که بنامت کنه و حضانت بچه رو هم بهت بده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😪😪هعی خدایا ولی کاش تنهاش نمیزاشتی

ن گلم چرا تنهااااش نزارم آبرو برام مونده باهاش خانوادش هرروز بیرونم میکنن ۲۳ سالمه شیش ساله پرستاریه بیمارو میکنم منم جوونم دلم زندگی میخواد هیچی هم نداریم بارها فکر خودکشی اومده توسرم

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤
ن گلم چرا تنهااااش نزارم آبرو برام مونده باهاش خانوادش هرروز بیرونم میکنن ۲۳ سالمه شیش ساله پرستاریه ...

خیلی جوونی عزیزم🙂ایشالا خوشبخت بشی

مشکل شوهرتون‌چیه؟

یک عدد دختر زبروزرنگم

اررررره منم همینو میگم ببین شوهرم نمیخواد دیگ زجرم بده میگ بچه رو وسایلو اگ میخوای کلیه امو هرچی بخا ...

ای کاش می‌تونستید با هم زندگی کنید ولی وقتی خودش نمی‌خواد و میگه برو حتما همه‌ی راه‌ها رو رفتین! فقط از این ناراحتم که شما خیلی جوون هستین .بیماریش چیه؟! 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
ای کاش می‌تونستید با هم زندگی کنید ولی وقتی خودش نمی‌خواد و میگه برو حتما همه‌ی راه‌ها رو رفتین! فقط ...

بیماری دوقطبی بودن،  توانایی کار کردن نداره،  مغزش بهش فرمون نمیده

بیماری دوقطبی بودن،  توانایی کار کردن نداره،  مغزش بهش فرمون نمیده

وای خدا چقدر بد ! امروز چیکار کردی؟ رفتی دفتر ثبت اسناد ؟! تونستی ازش تعهد بگیری؟!

ببین هر سوال حقوقی یا در مورد طلاق داشتی بپرس ، من که بی‌سوادم اما یکی از نزدیکانم وکیله و هر سوالی بود در خدمتم (برا منم زحمتی نداره هااا ، فقط باید از اتاق خودم ده پونزده متر دور شم!☺️)

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
وای خدا چقدر بد ! امروز چیکار کردی؟ رفتی دفتر ثبت اسناد ؟! تونستی ازش تعهد بگیری؟! ببین هر سوال حقو ...

قربونت بردمش ثبت گفتن چون عقل درست حسابی نداره و حواسش سر جاش نیست وکالتش قبول نیست و باطله

هیچی دیگ رفتم وکیل گرفتم

از وکیلت بپرس خودم اقدام ب طلاق کنم میتونم مهرمم بزارم اجرا؟؟ 

قربونت بردمش ثبت گفتن چون عقل درست حسابی نداره و حواسش سر جاش نیست وکالتش قبول نیست و باطله هیچی دی ...

وکیل گرفتم ولی هنوز نرفتم پیشش بهم نوبت داده ک حضوری شنبه ببینمش و مدارکمو بش بدم

قربونت بردمش ثبت گفتن چون عقل درست حسابی نداره و حواسش سر جاش نیست وکالتش قبول نیست و باطله هیچی دی ...

شما باید تقاضای طلاق یکطرفه کنید به دلیل همین بیماری یا عارضه یا مشکل روانی یا هرچی که خودتون می‌دونید!
پس اینجوری شد :
تقاضای طلاق به علت فلان بیماری همسر
و بدواً تأمین خواسته برای توقیف اموال منقول و غیرمنقول به شرحی که خودتون می‌دونید.

بازم امری داشتین در خدمتم (البته خودم نمی‌دونم که ، من از بابام می‌پرسم ☺️)