2777
2789
عنوان

میخوام جواشو بدم ولی...

207 بازدید | 17 پست

با همسری که فن بیان قوی داره و کم نمیاره چه کار کنم؟ همیشه دعواهامون جوری تموم میشه که من مقصر میشم حداقل ۹۰ درصد اینطور بوده بچه بزرگم هم متاسفانه خیلی شبیه خودشه جدیدا دوتایی پیش میرن که بازم مقصر بشم هستین بگم ؟

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح صبحانه درست کردم خوردیم یه ارایش کردم کم کم وسیله برداشتم دیدم دختر بزرگم غر میزنه سرده کجا بریم من نمیام گفتم مامان جان من با این بچه کوچیک یه هفته هست خونه هستم کلی کارای عیدو کردم بیاین بریم خوش میگذره

همسر گرامی با کلی نازو ادا اومد گفت هوا سرده اش بخوریم بعد بریم نیم ساعت بعد گفت بریم خونه مادرت یا مادر من هی گوشی رو برداشت زنگ زد به اونا که شاید اومدیم پیشتون گفتم مگه قرار نشد بریم بیرون از لین خونه بریم اون خونه بیاین بریم یه هوایی بخوریم هستین بگم؟

با همه خستگیم نیومدن کلی هم با من بحث کردن که چقدر غر میزنی نمیذاری یه روز استراحت کنیم منم دست کوچولو رو گرفتم بردمش پارک گفتم لیاقت ندارید به خدا

اومدم خونه هر دوتا کله ها تو گوشی گفتم خیلی حیف شد نیومدید این همه از دیشب زحمت کشیدم بریم یه روز حال و هوامون عوض بشه خرابش کردید حالا هم دختر بزرگم رفته تو اتاق درو بسته پای گوشی شوهرمم هم همینطور کلی هم حرف زد که انگار مقصر شدم حرصم گرفته از خودم که چرا انقدر بهشون اهمیت میدم ولی کوچکترین خاسته های من بی ارزشن

اومدم خونه هر دوتا کله ها تو گوشی گفتم خیلی حیف شد نیومدید این همه از دیشب زحمت کشیدم بریم یه روز حا ...

واقعابعضی مردا رو هر چقدر بی محلی کنی عزیز تری