2777
2789

ازبیرون اینجوری باداشتن یه خونه ودوتاماشین که نمیشه گفت پولدار😏😏مدام همیشه میگن میگم ایناکه ادم توش زندگی میکنه بادرامدماهی 12تومن مازیرخط فقریم بادوتابچه فقط ازروظاهراگه خونه خوب وماشین خوب داشته باشی میگن پولداری حتی خانواده خودم چون شغل شوهرم دهن پرکن ولی بادوتاشغل ماهی 12درمیاره باورنمیکنن فک میکنن دروغ میگیم ازنظرمن پولدارکسی که غم پول نداره راحت خرج میکنه میخوره میپوشه مااگه حساب کتاب نکنیم واقعاکم میاریم براخرجای روزمره گی مون درحدمعمول میخوریم ومیپوشیم نمدونم چرااینقدتوچشم دوست وفامیلیم اگه واقعاپولدارمیبودیم غمی نداشتم خوشبحالمونم بودناشکرنیستم ولی اخه ماهی 12تومن فقط میگذره 

چون اطرافیان ظاهر بین هستن .

کسی هم بخواد به اطرافیانتون بگه که شما بی درد و .‌. نیستید‌ باور نمیکنن .

چون باطن زندگی بقیه رو هیچکس هیچس نمیتونه ببینه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بازم خداروشکر

چون زندگی الان شما ارزوی خیلیاست

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم همینیم چون دوتا خونه داریم فکر میکنن مرفه بی دردیم .دیگه نمیدونن با تحمل چه سختیایی به اینجا رسیدیم تا چندین سال دیگه هم هرچی قسط و بدهی صاف کنیم باز تموم نمیشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

یه زمانی من شپش تو جیبم قاپ‌مینداخت، بعد کسایی که تازه باهاشون آشنا میشدم بهم میگفتن کارخونه‌دار😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

چون اطرافیان ظاهر بین هستن . کسی هم بخواد به اطرافیانتون بگه که شما بی درد و .‌. نیستید‌ باور نمیکن ...

پول روهمه دوس دارن منم دلم میخواس مرفه بی درد میبودم نمدونم چرااینقدمقاومت میکنن باورنمیکنن 

دیگه ۱۲ ت که پولی نیست. لابد سطح مالی اطرافیان خیلی پایینه که اینطور فک میکنن

داشته هارومیبینن چون خونم بهترین جای شهرمون وماشینمونم تاحدوی خوب مهم درامدمون که کم که نمتونیم خوب بخوریم وبپوشیم 

همیناهم باتلاش بوده دیگه ولی میگم ماهی اینقددرامدمونه باورنمیکنن فک میکنن شوهرم ماهی 50ملیون درمیاره

شما پولتون برکت داره همین به 50 ملیون می ارزه ولی همیشه اسپند دود کن و دعا چشم زخم بخون چشمتون نزنن💚

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰