2777
2789
عنوان

نمدونم چرااطرافیان فک میکنن مرفه بی دردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 47 پست
[QUOTE=324277524]داشته هارومیبینن چون خونم بهترین جای شهرمون وماشینمونم تاحدوی خوب مهم درامدمون که ک ...

خیلی اخه میبینن شوهرم صبح میره شب میادفقط یه جمعه کنارمون فقط ظاهررومیبینن هرچی هم بگی فک میکنن الکی ودروغ میگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم همینیم چون دوتا خونه داریم فکر میکنن مرفه بی دردیم .دیگه نمیدونن با تحمل چه سختیایی به اینجا رس ...

کاش همه مرفه باشن غم پول نداشته باشن اخه خونه توش زندگی میکنی نمتونی ازش پول دربیاری که

منم خونه و ماشین داریم همش بهم میگن بچه بیار نمیدونن تا خرخره زیر قرض و بدهی هستیم شوهر بدبختم تو گرمای تابستون خوزستان کار کرده ک ماشین دار بشه

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃

اخ دقیقا حرف دل منو میزنی اطرافیان فکر میکنن ما پول پارو میکنیم خوبه حالا نصف چیزایی که داریمو نمیدونن وگرنه میکشن خودشونو از حسادت.منم با مدیریت کنترل میکنم وگرنه تو شرایط اقتصادی الان کم میاره ادم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

دقیقا شرایطتون مشابه منه مام یه خونه دوطبقه تو منطقه متوسط شهر داریم و دوتا ماشین....نسبت به هم سنامون و کسایی که باهم تویه برحه ازدواج کردیم خیلی بالاس ولی بخاطر بدست آوردن این موقعیت خدایش منو شوهرم از خودمون و خواسته هامون گذشتیم الان تو فامیل و اطرافیان سرزبوناییم ولی همین الانم کلی قسط داریم و نمیتونیم اونجور که باید خرج کنیم و زندگی کنیم ولی درکل راضی ام

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم

ان شالله برکت دار باشه. ثروت (از بیرون) کلی سنجیده میشه.

غیر ازون،

امروزه اگر یه خونه داشتی باشی ۵۰ درصد درگیری فکریت کمتر از کسی هست که خونه ندارد.

دوتا ماشینم هست خداروشکر، برای وقت تنگ (خدا نخواد) پشتوانه است. نبودن پشتوانه ی مالی، تعادل روان رو بهم میزنه.

شرایطتون خیلی خوب هست. خدا بیشتر بهتون ببخشه.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

اخ دقیقا حرف دل منو میزنی اطرافیان فکر میکنن ما پول پارو میکنیم خوبه حالا نصف چیزایی که داریمو نمیدو ...

کاش پول پاروبشه ادم غرق نازونعمت باشه ولی تورم وگرونی واقعاادم ازپادرمیادتازه من دوتاهم بچه دارم واقعاازخیلی چیزامیزنیم

چندسال خونه خودتی ؟

۵سال و نیمه عروسی کردیم اول ی خونه ۹۰متری داشتیم بعد فروختیم ی زمین ۱۷۰متری گرفتیم و سقفشو زدیم با طلاهای من ساختیمش بعد باز فروختیم تو ثبت نام ایرانخودرو ماشین نوشتیم و ی خونه ۱۶۰متری ساختیم من ۲۶سالمه شوهرم ۲۷

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
دقیقا شرایطتون مشابه منه مام یه خونه دوطبقه تو منطقه متوسط شهر داریم و دوتا ماشین....نسبت به هم سنام ...

ادم ناشکری نمیکنه ولی ازینکه فک میکنن مرفه هستی وهیچ مشغله نداری زور داره خدایی ماهی 12واقعاکم ولی فقط ظاهرزندگی رومیبینن که اونام باکلی سختی بدست اومده نه به راحتی باارث وکمک