الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۵سال و نیمه عروسی کردیم اول ی خونه ۹۰متری داشتیم بعد فروختیم ی زمین ۱۷۰متری گرفتیم و سقفشو زدیم با ط ...
بنظرم برابچه میگن اقدام کن به خاطرمشکلات زنان وایناس که جلوگیری زیادمشکل سازمیشه حداقل یه بچه براشرایط شماخیلی هم خوبه حیف به تعویق نندازالان مشکلات باروری خیلی شایع
من قرص و چیز اصلااا نخوردمجلوگیریمون طبیعیه بازم بنظرت ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
انشاا..هیچ وقت به مشکل نخوری ولی بله من خیلی اطرافیانم دوسال جلوگیری طبیعی کلی دنبال دوا درمونن بدون قرص برابچه دوم من 5سال جلوگیری کردم ولی بچه اول جریانش فرق داره بایدزودتراقدام کردجلوگیری زیادرحمت خشک میشه میگم شوهرتوقانع کن که به مشکل نخوری الانکه میبینی چقدسقط ونازایی واینازیاده من براخودت گفتم طبق تجربه ام سن ات عالی ولی جلوگیریت زیاده دیگه 5سال بایداقدام کنی
چون این وسط برامردکه مشکل سازنمیشه خدای نکرده فردا انگ روخودت میزاره اگه کوچکترین مشکل بخوری میگه خودت عیبناک بودی وکلی حرف دیگه خودت زرنگ باش توهمین نی نی سایت بپرس یه تاپیک بزن ببین هستن اوناییکه بایه سال جلوگیری به مشکل خوردن
اگه دلتون میخواد میتونید خونه تون رو به یه محله پایین تر ببرید و یکی از ماشینتون رو بفروشید تا شوهرت بتونه کار بهتری دست و پا کنه . یکی از آشناهای مام همین بود .هرکی میدید میگفت اوووه فلانی یه خونه ویلایی ۱۰۰۰ متری داره لب جاده میدونی چقدر می ارزه . ولی اون موقع ک اونا خونشون رو خریدن اونجا هنوز جاده نشده بود بر و بیابون بود به قیمت پایین خریدن .الانم ارزش اون خونه براشون درآمد ماهانه نیست ک . حتی نمیتونستن ساده ترین تعمیرات رو اونجا انجام بدن . خونشون رو فروختن ۱۸ میلیارد . با ۴ میلیارد تو چندتا خیابون پایین تر خونه نوساز درجه یک خریدن باقیش رو هم دادن ماشین سنگین خریدن بدون قسط و وام . شوهرش راننده شده ماهی بالای ۱۰۰ میلیون درآمدشه .درحالی ک اون خونه بودن ماهی ۱۰ میلیون درنمیاوردن