2777
2789
عنوان

نمدونم چرااطرافیان فک میکنن مرفه بی دردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 47 پست
ان شالله برکت دار باشه. ثروت (از بیرون) کلی سنجیده میشه. غیر ازون، امروزه اگر یه خونه داشتی باشی ۵ ...

درسته حرفتوقبول دارم ولی اطرافیان من فک میکنن شوهرم پول پارو مبکنه درامدمون 50ملیونی میگم ماهی 12فک میکنن دروغ میگم که چشم نخوریم حتی خواهرام باورنمیکنن

کاش همه مرفه باشن غم پول نداشته باشن اخه خونه توش زندگی میکنی نمتونی ازش پول دربیاری که

ازش پول در نمیاد، ولی اجاره خونه ندارین

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵سال و نیمه عروسی کردیم اول ی خونه ۹۰متری داشتیم بعد فروختیم ی زمین ۱۷۰متری گرفتیم و سقفشو زدیم با ط ...

بنظرم برابچه میگن اقدام کن به خاطرمشکلات زنان وایناس که جلوگیری زیادمشکل سازمیشه حداقل یه بچه براشرایط شماخیلی هم خوبه حیف به تعویق نندازالان مشکلات باروری خیلی شایع 

بنظرم برابچه میگن اقدام کن به خاطرمشکلات زنان وایناس که جلوگیری زیادمشکل سازمیشه حداقل یه بچه براشرا ...

شوهرم اصلا خوشش از بچه نمیاد میگه ۳سال دیگه 

هرچیم میگم شوهرم دوس نداره باور نمیکنن فک میکنن من خودم مشکل دارم😐🤦‍♀️در صورتی ک حتی یکبارم اقدام نکردم شوهرمم اصلاااا راضی نمیشه

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
شوهرم اصلا خوشش از بچه نمیاد میگه ۳سال دیگه  هرچیم میگم شوهرم دوس نداره باور نمیکنن فک میکنن م ...

شوهرت الان خوشش نمیادبایدبراش توضیح بدی که جلوگیری زیادفردابراخودش هم مشکل سازمیشه خیلی زیاد 8سال جلوگیری اونم برابچه اول ولی خواهرانه بهت میگم اگه دنبال بارداری راحتی هرچی سریعتراقدام کن که خدای نکرده به مشکل نخوری 

شوهرت الان خوشش نمیادبایدبراش توضیح بدی که جلوگیری زیادفردابراخودش هم مشکل سازمیشه خیلی زیاد 8سال جل ...

من قرص و چیز اصلااا نخوردم‌جلوگیریمون طبیعیه بازم بنظرت ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

انشاا..هیچ وقت به مشکل نخوری ولی بله من خیلی اطرافیانم دوسال جلوگیری طبیعی کلی دنبال دوا درمونن بدون قرص برابچه دوم من 5سال جلوگیری کردم ولی بچه اول جریانش فرق داره بایدزودتراقدام کردجلوگیری زیادرحمت خشک میشه میگم شوهرتوقانع کن که به مشکل نخوری الانکه میبینی چقدسقط ونازایی واینازیاده من براخودت گفتم طبق تجربه ام سن ات عالی ولی جلوگیریت زیاده دیگه 5سال بایداقدام کنی 

8سال خیلی زیاده برابچه اول که بخوای جلوگیری کنی اطرافیان هم ازروتجربه ودلسوزی بهت میگن بیارکه خدای نکرده فرداپول خرج دوا ودرمون نکنی راحت بچه داربشی شوهرتوقانع کن 

انشاا..هیچ وقت به مشکل نخوری ولی بله من خیلی اطرافیانم دوسال جلوگیری طبیعی کلی دنبال دوا درمونن بدون ...

وای خدا ترسیدم🥹

تموم سعیمو میکنم هرچند میدونم راضی نمیشه

8سال خیلی زیاده برابچه اول که بخوای جلوگیری کنی اطرافیان هم ازروتجربه ودلسوزی بهت میگن بیارکه خدای ن ...

🫠🫠همه بهش تیکه میندازن تو کتش نمیره اصن

وای خدا ترسیدم🥹 تموم سعیمو میکنم هرچند میدونم راضی نمیشه

ببین بایدعلمی قانعش کنی بگوبریم دکترزنان چراالان که راحت بچه دارمیشیم نیاریم که خدای نکرده فرداپولای زحمت کشیت به جیب دکترابره ریسک زیادیه 8سال برابچه اول حیف هنوزم دیرنشده نترس برودکتراقدام کن ازمایشات قبل بارداری وقرص واینابخورکه بارداری راحتی تجربه کنی انشاا..

🫠🫠همه بهش تیکه میندازن تو کتش نمیره اصن

چون این وسط برامردکه مشکل سازنمیشه خدای نکرده فردا انگ روخودت میزاره اگه کوچکترین مشکل بخوری میگه خودت عیبناک بودی وکلی حرف دیگه خودت زرنگ باش توهمین نی نی سایت بپرس یه تاپیک بزن ببین هستن اوناییکه بایه سال جلوگیری به مشکل خوردن

اگه دلتون میخواد میتونید خونه تون رو به یه محله پایین تر ببرید و یکی از ماشینتون رو بفروشید تا شوهرت بتونه کار بهتری دست و پا کنه . یکی از آشناهای مام همین بود .هرکی میدید میگفت اوووه فلانی یه خونه ویلایی ۱۰۰۰ متری داره لب جاده میدونی چقدر می ارزه . ولی اون موقع ک اونا خونشون رو خریدن اونجا هنوز جاده نشده بود بر و بیابون بود به قیمت پایین خریدن .الانم ارزش اون خونه براشون درآمد ماهانه نیست ک . حتی نمیتونستن ساده ترین تعمیرات رو اونجا انجام بدن . خونشون رو فروختن ۱۸ میلیارد . با ۴ میلیارد تو چندتا خیابون پایین تر خونه نوساز درجه یک خریدن باقیش رو هم دادن ماشین سنگین خریدن بدون قسط و وام . شوهرش راننده شده ماهی بالای ۱۰۰ میلیون درآمدشه .درحالی ک اون خونه بودن ماهی ۱۰ میلیون درنمیاوردن 

چون این وسط برامردکه مشکل سازنمیشه خدای نکرده فردا انگ روخودت میزاره اگه کوچکترین مشکل بخوری میگه خو ...

خودمم خیلی دوس دارم بچه دار شیم ولی شوهرم میگه بچه فقط پسر میخام اطرافیانم همینو میگن خب من ک جنسیتشو نمیتونم تعیین کنم که