2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرین بار یکی دو ماه پیش بردم گفت بچتون مشکل نداره ولی بنظر خودمواز همسناش عقبه 

اگه اینستاگرام داری سرچ کن محمد خلیلی گفتار درمانگر. برات پیجش رو میاره .اونجا تو هایلایت ها نوشته درمان آنلاین اونو میخونی .میری تو سایتش فرم پر میکنی باهات تماس میگیرن . آقای خلیلی به صورت تصویری باهات تماس میگیره و بچه ات رو ارزیابی میکنه .هرچی لازم باشه میپرسه ازت .بچه ات هم نیومد جلوی دوربین مهم نیست 

بعد گفتاردرمانی و کاردرمانی رو آنلاین شروع میکنی .درمانگرا بهت تمرین میدن تو خونه انجام میدی و براشون فیلم میفرستی . اصلا یه دقیقه هم صبر نکن سریع شروع کن .سنش بره بالاتر هیچ کاری نمیتونی بکنی . پسر منم دقیقا مثل پسرت .از هم سنجش عقب بود .الانم داریم با این مجموعه درمان میگیریم خیلی خیلی بهتر شده .هنوزم راه داره اما واقعا بهتر شده . سریع برو شروع کن درمان رو نذار تو مدرسه منزوی بشه

اگه اینستاگرام داری سرچ کن محمد خلیلی گفتار درمانگر. برات پیجش رو میاره .اونجا تو هایلایت ها نوشته د ...

اینا هزینشون خیلی زیاده از پس هزینهای ویزیتش بر نمیایم وگرنه چرا نخام به بچم کمکم کنم 

نه نداریم سه تومن برامون زیاده 

بچه بیچاره گناه داره .باید درمان بشه .حداقل خودت باهاش کار کن .تو اینستا چند کاردرمانگر رو دنبال کن از تمریناتی و میذارن ایده بگیر . راستی تو اینجا ک بهت معرفی کردم اگه واقعا ثابت بشه مشکل مالی داری و اولش چند جلسه منظم و مرتب تمرینات انجام بدی بعد معرفیت میکنن ب صندوق همدلی اونجا خیرین هزینه درمان رو میدن.مبلغی ک خودت باید بدی نهایتا میشه ماهی ۵۰۰ تومن .