2777
2789
عنوان

کراشم فالوم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 52 پست

من کراشم بهم پیام داد واتس اپ

گفتم چه معنی داره پیام میدید

مبدونید من اهل چت و ابنها با آقایون نیستم

گفت قصدم خیره

گفتم اگر خیره با بابام تماس بگیرید

گفت شماره باباتون ؟ دادم بهش و بلاکش کردم

بعد گوشی بابام زنگ خورد

باباش بود 😂

الانم ده سال میگذره شوهرمه

یه اختلافاتی داریم پستشم کردم

ولی خب ...چه مبشه کرد زندگیه دیگه 

نه من کاملم نه شوهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه فامیل دارم دو تا بچه دارن یه پسر یه دختر، چند سال پیش پسره سربازیش تموم شد رفتیم ببینیمش، وقتی مامانم زنگ زد داریم میایم دختره فکر کرد داریم میریم خواستگاریش بعدش اینکه فهمید موضوع مهمونی چیه حالش خیلی گرفته شد

خودتو ضایع نکن، بزار اول خودش بیاد بگه چون شاید داری اشتباه میکنی، اگه پسره متوجه بشی دوستت داره سوا ...

باشه مرسی که گفتید... اگه استوری دیگه ای گذاشت غیر از عاشقونه بازم لایکش نکنم؟؟

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹

خب وقتی استوری معمولی باشه لایک کن ولی دایرکت نفرست

تو متولد چندی؟ اون متولد چند؟

مطمئنی رل نداره؟

ببین اون الان یه نخ داده با فالو کردن وقتیم میگی چن تا بیشتر دختر نداره بنظرم توام باید یه نخ بدی ک همچین بی میل نیستی

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
ببین اون الان یه نخ داده با فالو کردن وقتیم میگی چن تا بیشتر دختر نداره بنظرم توام باید یه نخ بدی ک ...

آخه استوری عاشقونه گذاشته روم نمیشه لایک کنم😂

آخه استوری عاشقونه گذاشته روم نمیشه لایک کنم😂

اگه چن ساعت پیش دیدیش ک الان لایک نکن ضایع است ولی اگ لایک میکردی نهایت میگفت از متنش خوشش اومده لایک کرده

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
خب وقتی استوری معمولی باشه لایک کن ولی دایرکت نفرست تو متولد چندی؟ اون متولد چند؟ مطمئنی رل نداره؟

فک نکنم داشته باشه..همه پست هامو لایک کرده خب این یعنی چی؟ یعنی دوسم داره

الکی مثلا😂