2777
2789
عنوان

حال روحیم خیلی بده یه کاری بگید خوب شم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 26 پست
روشن کن ی خودکار ورقم بردار بشین هرجی تو ذهنته بدون قضاوت بیلرش رو کاغذ هرچیییی سخته با این ...

باشه امتحان میکنم ولی خیلی سخته آدم هرچی تو ذهنشو بیاره رو کاغذ

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بیرون پیاده روی کن  یا تو خونه ورزش کن  یا احساسات تو روی کاغذ بنویس

همین دیروز با دوستام رفتم بیرون تا شبم بیرون بودم ولی الان دوباره خوب نیستم البته پیششونم زیاد حالم خوب نبود ولی برا اینکه بهشون خوش بگذره همش میگفتم و میخندیدم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

شک نکن امتحان کن بعد برام بگو

باشه گلم❤️

الا بذکر الله تطمئن القلوب 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
برو توهوای سرد راه برو باد ب کلت بخوره منم پریروز همین بودم حتی بدتر

انشالله دیگه این حال سراغت نیاد 

الا بذکر الله تطمئن القلوب 

همیشه قرآن میخونم اصلا نمیشه قرانو از خودم دور کنم

چی شده ؟ اگه دلیلش رو پیدا نمیکنی ، صد تا استغفرالله بگو یه صدقه بذار کنار

چشم اینم امتحان میکنم

همیشه قرآن میخونم اصلا نمیشه قرانو از خودم دور کنم

بهترین کار هم همینه

اصلا جز اینکه خدا بشه مونست که دل آدم آروم نمیگیره🪻🪻

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
بهترین کار هم همینه اصلا جز اینکه خدا بشه مونست که دل آدم آروم نمیگیره🪻🪻

اره واقعا با همین قرآن یکم حالم بهتر اگه نه که داغون بودم