2777
2789

الان پنج شیش روزه تب و لرز داره گلوش پر عفونته و امروز دخترش براش چرک خشک کن داد حس میکنم خشک نمیشه این چرک ها دماغش کیپ با دهن نفس میکشه

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

با اجازه استارتر 

دخترا امشب تاپیک آخرم برای شفا بیماران به خصوص بیماران سرطانی ویه مامان نی نی سایتی می‌خوایم حمد بخونیم لطفا همت کنید باهم بخونیم 🥺♥️

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوره شو گذرونده ایشالله زود زود خوب میشه دختر منم هشت روز درگیرش بود

گلوش عفونت کرده بود چند روز تب و لرز داشت کی تبش قطع شد

خدا سلامتی بده انشالله  مراقبش باش خوب میشه عزیزم  ماهم گذراندیم  این ویروس خیل ...

نمیدونم بدترین ویروس بود خیلی اذیت شدیم بخدا دیگه حال  ندارم 

گلوش عفونت کرده بود چند روز تب و لرز داشت کی تبش قطع شد

تقریبا پنج روز تبش قطع شد بعدش یه روز بی‌حال بود امروز خداروشکر یکم پاشده سرپا 

ولی دختر دومم هنوز درگیر تبشه

دکترشو عوض کن من رفتم گفت این ویروسه چرک خشک کن نمیخواد سروم زدم و دارو داد بهتر شدم

گلوش پر عفونته دهنش بو میده میترسم دارم دق میکنم نمی‌دونم ب چه دری بزنم دیگه تا خوب بشه