2777
2789
عنوان

خشک نشدن شیرمادر

221 بازدید | 13 پست

خانوما من دخترم دوسال و ۷ماهشه،از۶ماهگی دیگه سینمونگرفت ولی هنوز شیرم خشک‌نشده کسی نمیدونه علتش چیه؟

اگه فشاربدم کمی میادبیرون،نوکشم گاهی اوقات‌خیلییییی میخاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر نیست ، ترشحات خود سینه است

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
تاثیری توپریودیتم داشت؟ من چندوقته پریودیمم نامنظم شده

نه پریودام همیشه منظم بوده حتی بعد زایمان هم بلافاصله پریود شدم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اخه سفیده

شیری رنگه ، اگه به زور سینه رو فشار بدید یه قطره در میاد ، این نشونه خوبیه ، حالا یادم نیست برای هورمون بود یا چی ولی خوب بود

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
شیری رنگه ، اگه به زور سینه رو فشار بدید یه قطره در میاد ، این نشونه خوبیه ، حالا یادم نیست برای هور ...

نه برا من سفید سفیییید،همینکه فشارمیدم درمیاد،اصلا با زور نه