2777
2789
عنوان

خشک نشدن شیرمادر

225 بازدید | 13 پست

خانوما من دخترم دوسال و ۷ماهشه،از۶ماهگی دیگه سینمونگرفت ولی هنوز شیرم خشک‌نشده کسی نمیدونه علتش چیه؟

اگه فشاربدم کمی میادبیرون،نوکشم گاهی اوقات‌خیلییییی میخاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر نیست ، ترشحات خود سینه است

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
تاثیری توپریودیتم داشت؟ من چندوقته پریودیمم نامنظم شده

نه پریودام همیشه منظم بوده حتی بعد زایمان هم بلافاصله پریود شدم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اخه سفیده

شیری رنگه ، اگه به زور سینه رو فشار بدید یه قطره در میاد ، این نشونه خوبیه ، حالا یادم نیست برای هورمون بود یا چی ولی خوب بود

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
شیری رنگه ، اگه به زور سینه رو فشار بدید یه قطره در میاد ، این نشونه خوبیه ، حالا یادم نیست برای هور ...

نه برا من سفید سفیییید،همینکه فشارمیدم درمیاد،اصلا با زور نه