2777
2789
عنوان

فکر کردن به مرگ خودمون

773 بازدید | 57 پست

تا حالا به این فکر کردین تا چند سالگی زنده میمونید؟

یا دوس دارین تو چند سالگی فوت کنید؟

البته دور از جونتون.

خودم دوس دارم قبل عزیزانم بمیرم.

آقا هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوس دارم هرچه زودتر دار فانی را وداع بگویم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اره فکر کردم
اگه دروغ نگم...حتی اگه الان بیفتم بمیرم اونقدری ناراحت نیستم...چون تا الان سعی کرد خوب زندگی کنم
اما دوست دارم بعد از اینکه به همه ارزوهام رسیدم و اونا رو تا مدت ها زندگی کردم بمیرم...
درباره فوت شدن قبل از عزیزان...باهاتون موافقم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

من بعد یه عمر تو زندگیم به رفاه خیلی کم رسیدم همونم تا میام حس خوشی کنم همش یادم به مرگ و پیری می‌افته کوفتم میشه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اره فکر کردم اگه دروغ نگم...حتی اگه الان بیفتم بمیرم اونقدری ناراحت نیستم...چون تا الان سعی کرد خوب ...

من دوست دارم بچه هام بزرگ کنم بعد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی