2777
2789

سلام به مامان های منتظر😍عزیزان ۲بهمن :

💚تولد امام جواد و

💚حضرت علی اصغر(باب الحوائج)

هست، ختم قرانی با هم  داشته باشیم و ثوابش رو اهدا کنیم به نیابت از امام جواد و حضرت علی اصغر به ۱۴ معصوم ان شالله آمین گوی حاجت دل تک تکمون باشند و صاحب اولادهایی سالم وصالح شیم،فقط توجه کنید ان شالله ۲ بهمن ختم قرآن خواهد بود پس باید تا اون زمان جزء خودمون رو تموم کنیم.(حتی می تونید حزب هم بردارید اگر جزء براتون سخته)هرکسی هر جزء ای که می خواد بسم الله عدد رو بنویسه🌼🌼🌼

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم جز ۷ قبول باشه از همه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم، فکر میکنم ختم قران انجام نمیشه چون کسی نبود که بقیه جز هارو ورداره. زدن تا امروز

سلام عزیزم تاریخ ختم تا اون زمان مقرر تکمیل  نشد اما ختم کنسل نشده انشالله تکمیل شه و ختممون کامل شه😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
سلام عزيزم تا كي وقت داريم جز رو بخونيم ؟

عزیزم ان شالله ختم رو تکمیل می کنیم جز موردنظرتون رو بنویسید😍

🌿🌿🌿جزء های خوانده شده :

۱

۲

۳

۴

۷

۲۷

۲۹

۳٠

از بقیه جزء ها هر کدومرو خواستید انتخاب کنید و بدارید که ان شالله ختممون زودتر کامل و تکمیل بشه😍