2821
2789
عنوان

💚ختم قرآن به نیت سبز شدن دامن منتظران💚

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست
سلام عزیزم تاریخ ختم تا اون زمان مقرر تکمیل  نشد اما ختم کنسل نشده انشالله تکمیل شه و ختممون کا ...

خب این عالیه😍پس هرکی این تاپیکو میبینه میتونه جز انتخاب کنه ایشالا ختم کنیم به نیتی ک استارتر گفتن🌹

🌿🌿🌿جزء های خوانده شده :

۱

۲

۳

۴

۷

۱۱

۲۷

۲۸

۲۹

۳٠

از بقیه جزء ها هر کدومرو خواستید انتخاب کنید و بدارید که ان شالله ختممون زودتر کامل و تکمیل بشه😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌼🌼🌼 جزء های باقیمانده :

۹

۱٠

۱۲

۱۳

۱۴

۱۵

۱۶

۱۷

۱۸

۱۹

۲۱

۲۳

۲۴

۲۵

۲۶

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

دوستان از جزء های مانده حتی حزب هم خواستید بگید🌼

سلام دوستان گلم برای سبز شدن دامن منتظران ختم قرآن داریم فقط چند جزء مانده حتی حزب هم خواستید بهم پیام بفرستید

🌼🌼🌼 جزء های باقیمانده :

۱۲
۱۳
۱۴
۱۵
۱۶
۱۷
۱۸
۱۹
۲۱
۲۳
۲۴

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز