2777
2789
عنوان

شوهرم ماهی ۳۰۰ بهم میده بنظرتون خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 119352 بازدید | 853 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزارتا پست راجب اين زدى!!

مثلا من ممكنه بگم شوهرت مردِ كه با ٧ تومن حقوق به تو ٣٠٠ ميده

يكى ديگه بگه واى چه كمممممم چه صبرى دارى!!

چه نيازى به اين همه تاپيكهاى تكرارى و نظر سنجيه

زندگيتو كن 

دبگه با ۷ تومن خداییش تو این شرایط چیزی نمیمونه همین ۳۰۰ تومن هم نشونه ی اینه دلش بزرگه اگه داشته با ...

وایییی فک کنم کلافه ای ازاین همه لایک ، لایکت کردم دیدم اینقدر لایک داری ،گفتم حتما کلافه ای ورداشتم لایکو

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

مرسی از همه اونایی که دلداریم دادن و دعا کردن برای حقوق شوهرم ایشالا خودتونم موفق و سلامت و پولدار بشید ببخشید واقن نمیتونم همه کامنتا رو ج بدم چون خیلی زیاده ....

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
وای خدا . خیلی ناراحت شدم . میدونم سختتونه😑 خدا بهتون صبر و برکت بده واقعا😑😑😑

مرسی عزیزدلم..ان شالله اوضاع همه خوب بشه برکت تو زندگی شماهم سرازیر بشه🥰🥰🥰

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

اونایی که هی میگن برو کار کن عزیزان نیومدم ازتون اجازه بگیرم که کار کنم یانه. اگه میشد که میکردم تو شهر ما کار نیس ۱ گونی پیاز خورد کنی ۱۵ تومن بهت میدن. خودشم بچه کوچیک دارم کجا بزارمش مادرم حوصلش نمیکشه. نگین مهد بزار که اگه پول مهدکسی داشت سرکار نمیرف

وقتی  قبول میکنید با مردی که سرمایه اولیه نداره ، خونه و ماشین نداره ازدواج کنید همین میشه دیگه ...

عزیزم جوری میگی همین میشه انگار من اومدم اشک و آه و ناله کردم مگه چیزی گفتم یا گفتم از زندگیم راضی نیستمو دارم طلاق میگیرم. فقط گفتم پول تو جیبیم ب نظرتون خوبه یانه

تو هم کار کن الان زمانه ای نیست که زن خونه بخوره و بخوابه. من بیرون کار میکنم کارهای خونه هم میکنم. ...

والا زن بیشتر ازین که تو خونه بخوره و بخابه دهنش سرویس میشه صب تا شب سر کله زدن با بچه و بشور بساب کمر نمیمونه بر ادم

اونایی ام ک گفتن چرا زنا از شوهرشون ماهانه پول جدا میگیرن و زن و شوهر نداره که و نمیدونم زندگی مشترکه. محض اطلاعتون بگم زن وقتی میخاد تاکسی سوار شه بره سرخیابون بیاددست دراز کنه ۲ هزارتومن از شوهرش بگیره؟؟؟؟!!!!! یا تنها رفته بیرون دلش یه پفک میخاد از کجا دستش ب شوهرش برسه ک کارت مشترکشونو بگیره.  خب طبیعتا یه پول جداگونه باید تو جیب زن باشه دیگه