حقوقش فقط ۷ تومنه ۹۰۰ تومنم جدا یارانمونه و اجاره خونه هم با اینا میده. ۳۰۰ رو فقط برای اصلاح ابرو در ارایشگاه. و نوار بهداشتی و پول شارژ و چیزای ریز مث سنجاق اینا میده وگرنه. نت خودش میخره برام خوراکی هر از گاهی میخره برام لوازم ارایش وسطا میخره برام عیدم سرتاپام میخره در طول سالم لباس اینا میخره نیم بوت اینا. اینم بگم یارانمم نمیده ها همون ۳۰۰ فقط ولی سهام عدالت بریزن ۶۰۰ از ۷۰۰ رو میده ب خودم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی از همه اونایی که دلداریم دادن و دعا کردن برای حقوق شوهرم ایشالا خودتونم موفق و سلامت و پولدار بشید ببخشید واقن نمیتونم همه کامنتا رو ج بدم چون خیلی زیاده ....
مرسی عزیزدلم..ان شالله اوضاع همه خوب بشه برکت تو زندگی شماهم سرازیر بشه🥰🥰🥰
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
اونایی که هی میگن برو کار کن عزیزان نیومدم ازتون اجازه بگیرم که کار کنم یانه. اگه میشد که میکردم تو شهر ما کار نیس ۱ گونی پیاز خورد کنی ۱۵ تومن بهت میدن. خودشم بچه کوچیک دارم کجا بزارمش مادرم حوصلش نمیکشه. نگین مهد بزار که اگه پول مهدکسی داشت سرکار نمیرف
وقتی قبول میکنید با مردی که سرمایه اولیه نداره ، خونه و ماشین نداره ازدواج کنید همین میشه دیگه ...
عزیزم جوری میگی همین میشه انگار من اومدم اشک و آه و ناله کردم مگه چیزی گفتم یا گفتم از زندگیم راضی نیستمو دارم طلاق میگیرم. فقط گفتم پول تو جیبیم ب نظرتون خوبه یانه
اونایی ام ک گفتن چرا زنا از شوهرشون ماهانه پول جدا میگیرن و زن و شوهر نداره که و نمیدونم زندگی مشترکه. محض اطلاعتون بگم زن وقتی میخاد تاکسی سوار شه بره سرخیابون بیاددست دراز کنه ۲ هزارتومن از شوهرش بگیره؟؟؟؟!!!!! یا تنها رفته بیرون دلش یه پفک میخاد از کجا دستش ب شوهرش برسه ک کارت مشترکشونو بگیره. خب طبیعتا یه پول جداگونه باید تو جیب زن باشه دیگه