2777
2789
عنوان

شوهرم ماهی ۳۰۰ بهم میده بنظرتون خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 119352 بازدید | 853 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول از همه بذار سوالتو جواب بدم 

شوهرت واقعا داره برات تمام  تلاششو میکنه و واقعا خیلی عالیه که با این در امد کم داره اینهمه کار برای زندگیتون انجام میده 

حالا حرف من اینه به جای اینکه از شوهرت تلبکار باشی ... و به این فکر کنی که بهت کم پول میده تازه تو ام که میدونی حقوقش کمه و کمت هم نمیذاره تازه ... به جای این کارا به نظرم بهتره شما ام بری سر کار اگه به نظرت پول بهت کم میده اینجوری هم دستت توی جیب خودته هم زندگیتون بهتر میشه وضع مالیتون بهتر میشه 

یا قانع باش به چیزی که داری (که واقعا خوبه این شرایط که گفتی) یا اینکه خودت برو کار کن اگا بیشتر میخوای 

نظر من اینه حالا خود دانی

خدا به همسرت سلامتی بده بحق این شب عزیز یه  کار خوب و درآمد بالا پیدا کنه .ایشالا تو زندگیتون برکت بیاد .قرآن زیاد بخون ‌.مخصوصا شبا سوره ی واقعه رو برکت میاد توخونه و کارتون.

خدایی مگه کسی که فقیره خودش دوست داره فقیر باشه؟گناهش چیه اون ادم ؟میگه صبح تا شب زحمت میکشه نون حلا ...

آره میشه 

خب اونم زحمت هاشو بکشه وقتی به یه حداقلی رسید ازدواج کنه حالا حتما لازمه همه شون تو این سختی باشن 

تازه بچه هم هست دیگه واویلا 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

برای رفع خساست همسر آیه 29 و 30 اسرا 14 بار آیه 9 حشر 3 بار آیه 26 آل عمران 7 بار آیه 128 نسا 3 ...

باید یه دعا برای افزایش روزی بهش میگفتی وقتی طرف نداره هزاربارهم دعا کنی ازکجاش دربیاره بده دعاتوعوض کن

بابام هرچی کار کرده ازاول زندگی گرفته واینکه وضع مالی یکی ازبرادرام خوبه ازاون گرفته الان همین براد ...

متاسفم برای همچین مادرهای من که مامانم سنگ تمام میزاره برای هممون کمک میکنه هر کدام پول لازم باشیم ماهارو هم اینجوری بار آورده من کادوها و عیدی های بچه هامو برای آینده خودشون جمع میکنم دست نمیزنم 

باید یه دعا برای افزایش روزی بهش میگفتی وقتی طرف نداره هزاربارهم دعا کنی ازکجاش دربیاره بده دعاتوعوض ...

عزیزم ریالی نگاه کن ب اون خانم گفتم ک شوهرش خونه دو طبقه داره ماشین فلان ولی شش ماه یه بار با التماس 500 میگیره 

نه ب اون خانم  استارتر 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

چقدرخوشم اومدازیه عده که اومدن وگفتن همین مقدارپولی که شوهرت میده نسبت به حقوقش خوبه ومثل یه عده آتی ...

واقعا هم همینه باید به نسبت درآمد نگاه کرد معلومه این مرد به فکر زن و بچه اس دوست منم حقوق شوهرش ۱۲ میلیونه خدایی رو حساب کتاب زندگی میکنن خدا کنه اونایی که درآمد کمی شوهراشون دارن صاحاب خانه باشن که پولشون به اجاره نره