حقوقش فقط ۷ تومنه ۹۰۰ تومنم جدا یارانمونه و اجاره خونه هم با اینا میده. ۳۰۰ رو فقط برای اصلاح ابرو در ارایشگاه. و نوار بهداشتی و پول شارژ و چیزای ریز مث سنجاق اینا میده وگرنه. نت خودش میخره برام خوراکی هر از گاهی میخره برام لوازم ارایش وسطا میخره برام عیدم سرتاپام میخره در طول سالم لباس اینا میخره نیم بوت اینا. اینم بگم یارانمم نمیده ها همون ۳۰۰ فقط ولی سهام عدالت بریزن ۶۰۰ از ۷۰۰ رو میده ب خودم.
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خب وقتی میری برای بچه هایش خوراکی ببر مثلا یه جعبه بیسکویت ببر ارزونه تا یک هفته هم می مونه
بعضی مواقع واسه دخترش خرید میکنم
ولی زندگی اونا با این چیزا جون نمیگیره
دخترش اینقد درک داره شاگرد ممتازه
قشنگ متوجه میشه تو چه منجلابی هستن
همیشه حسرتو توچشاش میبینم
یعنی دلم تکه تکه میشه براش
تازه مستاجران هستن
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم جوری میگی همین میشه انگار من اومدم اشک و آه و ناله کردم مگه چیزی گفتم یا گفتم از زندگیم راضی ن ...
خب منم منظورم از همین میشه دقیقا همین بود
گفتی خوبه یا بده دارم میگم افتضاحه
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
عزیزم بهش سخت نگیر حقوقش کمه در حد توانش داره برات خرج میکنه مردها هم ظرفیت دارن چیکار کنن بنده های خدا اگه سختته یه شغلی برای خودت دست و پا کن دلم امشب گرفته دعا میکنم خدا به همتون روزی خوب برسونه شما هم برای من دعا کنید امشب شوهرم گریه کرد بخاطر مسائل مالی دلم شکست براش ....