2777
2789
عنوان

شوهرم ماهی ۳۰۰ بهم میده بنظرتون خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 119352 بازدید | 853 پست
مگه میشه با دوتا بچه؟ خونه دارن؟

نه بخدا مستاجرن 

ماهی ۱۵۰۰کرایه خونه 

یه قسط هم پرداخت میکنن نمیدونم چندتومنی

ولی خواهرم  قشنگ معلومه تو زندگیش 

زجرمیکشه😔

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خب وقتی میری برای بچه هایش خوراکی ببر مثلا یه جعبه بیسکویت ببر ارزونه تا یک هفته هم می مونه

بعضی مواقع واسه دخترش خرید میکنم 

ولی زندگی اونا با این چیزا جون نمیگیره 

دخترش اینقد درک داره شاگرد ممتازه  

قشنگ متوجه میشه تو چه منجلابی هستن 

همیشه حسرتو توچشاش میبینم 

یعنی دلم تکه تکه میشه براش 

تازه مستاجران هستن

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جوری میگی همین میشه انگار من اومدم اشک و آه و ناله کردم مگه چیزی گفتم یا گفتم از زندگیم راضی ن ...

خب منم منظورم از همین میشه دقیقا همین بود 

گفتی خوبه یا بده دارم میگم افتضاحه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اسی جاریت چیشد؟دیگه لباساشو ننوشتی؟دفتره رو انداختی؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

عزیزم بهش سخت نگیر حقوقش کمه در حد توانش داره برات خرج میکنه مردها هم ظرفیت دارن چیکار کنن بنده های خدا اگه سختته یه شغلی برای خودت دست و پا کن دلم امشب گرفته دعا میکنم خدا به همتون روزی خوب برسونه شما هم برای من دعا کنید امشب شوهرم گریه کرد بخاطر مسائل مالی دلم شکست براش ....

منم دلم پول میخواد درآمد جدا میخواد😢😢شوهرم نمیده هرماه حقوقش 8تومنه دوتا بچه داریم کم میاد وقتایی که ضروریه بهم میده کارت 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

اسی 

جاریت چیشد؟

دیگه لباساشو ننوشتی؟

دفتره رو انداختی؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
خواهر منم  شوهرش ۶تومن میگیره  یعنی دلم براش کباب شده  خواهرم هیچی نمیخره 😔 دوتا ...

خب اگه میتونی یجورایی به خواهرزاده هات کمک کن ی چیزی واسشون بخر یا واسه خواهرت به بهانه تولد یا سالگرد ازدواجشون ی چیزی که می‌دونی دوست داره بخر

اهانت به نظرات =با ابلاغ گزارش اعلام دوستی ازطرف مرد=با ابلاغ گزارش

استارتر خودت که ماشالله جواب همه سوالاتو میدونی

کاری هم ازت برنمیاد برای توصیه هایی که کردن

پس تاپیک زدنت چیه؟؟

الان بگن ۳۰۰تومن کمه بیشتر از همسرت میگیری؟

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من