حقوقش فقط ۷ تومنه ۹۰۰ تومنم جدا یارانمونه و اجاره خونه هم با اینا میده. ۳۰۰ رو فقط برای اصلاح ابرو در ارایشگاه. و نوار بهداشتی و پول شارژ و چیزای ریز مث سنجاق اینا میده وگرنه. نت خودش میخره برام خوراکی هر از گاهی میخره برام لوازم ارایش وسطا میخره برام عیدم سرتاپام میخره در طول سالم لباس اینا میخره نیم بوت اینا. اینم بگم یارانمم نمیده ها همون ۳۰۰ فقط ولی سهام عدالت بریزن ۶۰۰ از ۷۰۰ رو میده ب خودم.
اشتباه میکنی خب زنی ک خرج نکنه ارجم نداره نکه اذیت کنه و غیر منطقی خرج کنه ها ولی یه مقدار واسه خودش ...
من خودم این مدلیم . خودم کارای اصلاح ابرو صورتم انجام میدم. خودم از ارایش کردن بدم میاد . بدون ارایش هم قیافه ام خوبه . علاقه ب لوازم ارایشی و تتو هاشور این چیزا ندارم چهره طبیعی رو ترجیح میدم. از بریز بپاشو لباس زیاد خریدن بدم میاد . تیپمم خوبه . شلخته نمیپوشم. زنی که خرج داره لزوما ارج نداره ! مگه ماشینه که خرجش کنی بعدبخاطر خرجی که کردی براش ارزش قائل بشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی قبول میکنید با مردی که سرمایه اولیه نداره ، خونه و ماشین نداره ازدواج کنید همین میشه دیگه
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
درعوض شوهرش دوسش داره و بهش اهمیت میده؛کم نیستن مردای خونه و ماشین دارو ثروتمند که بویی از انسانیت ن ...
خیلی ها هم هستن هم ثروت دارن هم انسانیت مگه همه آدم ها مثل همن
درضمن نمیخواد حالا خیلی ثروتمند باشه ولی دیگه نباید فقیر هم باشه 😐
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
من خودم این مدلیم . خودم کارای اصلاح ابرو صورتم انجام میدم. خودم از ارایش کردن بدم میاد . بدو ...
منم همینجوری ام همه چیم نچراله اهل مدو بریز بپاشم نیستم ولی گاهی وقتا خوبه ادم از همسرش بخواد واسش هزینه کنه ولو کم این نظر منه هر کسی نظر خودشو داره ولی دیدم خانومایی که هیچی از شوهراشون نخواستن خیلی هم قانع هستن بعد مثلا بعداز قرنی یه چیزی طلب کردن شوهره خیلی بهش فشار اومده که چرا درخواست کرده
تو هم کار کن الان زمانه ای نیست که زن خونه بخوره و بخوابه. من بیرون کار میکنم کارهای خونه هم میکنم. کل حقوقم هم میدم به شوهرم. اصلاح هم خودم برای خودم میکنم آبروم هم خودم مرتب میکنم الان طبیعی مده. تقریبا خرجم صفره. فقط دو تایی داریم مثل اسب می دوییم و کار میکنیم که بتونیم زندگیمون رو بسازیم. بعد شما نشستی خونه انتظار داری شوهرت یه تنه چیکار کنه؟ لااقل یه کسب و کار خونگی راه بنداز یا یه کار پاره وقت. هر چی که بلدی...