2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راسته اراکیا بدجنسن؟

نه عزیزم. اراکیا فقط بخاطر شرایط بسیار ناهنجار آب و هوایی ، آدمهای سختی به نظر میان، ولی بشدت آدمهای دلسوز و خوبی هستن

ارزش هر دل به حرف‌هایی‌ست که برای نگفتن دارد❤️

[QUOTE=324223052]من اراکی نیستم،ساکن اونجا هم نیستم فقط یه مدت برای دکتر میرفتم اونجا.. ولی در کل میگن اراکیا فقط با ...[/QUOTEاکثر شهرها همینن. طبیعیه هرکس با همشهری و هم فرهنگ خودش احساس نزدیکی بیشتری بکنه.

ولی من که هرچی دیدم اراکیا با بقیه هم خوب بودن.

بنظرم همه جا آدم خوب و بد پیدا میشه. و هرگز نمیشه یه ویژگی رو بطور مطلق به یک شهر نسبت داد

سلام من منشی دکتر زنان هستم کمک میخوایین

سقط داشتم می خوام 3 ماه دیگه اقدام کنم مشورت می خواستم ازشوون. و اینکه فیبروم هم دارم منشی کدوم دکتر. یه دکتر کاربلد می خوام

دکتر زمانی چه طوره

اگر مشکلات حاد رحمی دارید دکتر زمانی عاااالیه.

اگر مشکل ناباروری دارید دکتر رحمانی 

برای مراقبت بارداری دکتر خدیجه نصری، دکتر حکیمی فرد، دکتر سپیده ربیعی، دکتر نیلوفر کاظمی و...

برای مشکلات معمول زنان هم پیش دکتر عرشی، دکتر پرهیزکار