من بخاطر عفونت ادراری دکتر بهم این فنازومکس داده..و میدونید که این قرص ادرار رو نارنجی میکنه. سوالم اینه که من بعد از ادرار و طهارت همیشه با دستمال کاغذی خودمو خشک میکنم اما از وقتی این قرص رو استفاده میکنم عذر میخوام هر وقت خودمو خشک میکنم دستمال هم کمی زرد رنگ میشه یعنی اینکه نشتی ادرار دارم؟ کسی تجربه داشته؟ توروخدا بگین من مشکل دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم شما این تجربه رو داشتی قبلا؟! آخه شنیده بودم بعضی ها برای اینکه بفهمن ادرار شون نشتی داره یا ن ...
نترس عزیزم ،این همه استرس چیه ،من چندین ساله به خاطر سنگ کلیه این قرص رو میخورم اصلا هم نشتی نداشتم ،رنگ میزنه به دستمال هم ،راستی با دستمال کاغذی خودتو خشک نکن اون خودش باعث عفونت ادراری میشه ،دستمال نخی خوبه
نترس عزیزم ،این همه استرس چیه ،من چندین ساله به خاطر سنگ کلیه این قرص رو میخورم اصلا هم نشتی نداشتم ...
فداتشم عزیزم ممنونم که درکم میکنی الهی خدا دلتو شاد کنه💗💗🌹🌹🙏 که دل من شاد کردی. آره میدونم تو خونه همیشه با دستمال نخی خشک میکنم امروزو از صبح خونه مامانمم مجبور بودم از دستمال کاغذی استفاده کنم واسه همین فکرم درگیره