2777
2789
عنوان

دلیلش از این حرفا چیه

95 بازدید | 9 پست

۲ هفته اس با ی پسر که ۲۰ سالشه همسن خودمه دوست شدم. پسر مهربونیه . ۳ بار بیرون رفتیم ، ۲ بار رفتیم بیرون ناهار خوردیم خودش حساب کرد . خیلیم شوخ و پررو هست . سربازه. قبلا یکی را دوست داشته اما دختر ازدواج کرده . همینا ازش میدونم . یکروز درمیون پادگان. تلفنی هم صحبت میکنیم . پشت تلفن هم خیلی شوخی میکنه .

ولی شبا نمیدونم چرا مُدِش تغییر میکنه غمگین میشه . 

چند ساعت پیش پیام داد الان میذارم. قبل پیامش داشتیم تلفنی صحبت میکردیم حالش خوب بود . نمیدونم دلیل این حرفاش چیه.

اینم بگم من اولین بارمه وارد رابطه میشم

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاشیه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

پسری که میره سربازی بایدم غم داشته باشه تو بهش روحیه بده که این سخت ترین مرحله زندگیشه

من باهاش خیلی حرف میزنم،ادمی نیستم که موقعیتش رو درک نکنم. ولی پیام هاش یجوریه. نمیدونم شاید من حساسم

واا😐مطمئنی وابسته نمیشی؟این مشخصه مال موندن نیس!

متاسفانه این شخصیتم بده که وابسته میشم😕

نمیدونم چیکار کنم. مُدِش رو درک نمیکنم