2777
2789
عنوان

ایکاش منم خانواده داشتم

688 بازدید | 47 پست

۳۸ سالمه. خانواده پدریم بشدت توش جنگ و دعوا و اعصاب خوردی بود. جوریکه پنیک شدم و شبا کابوس میدیدم. دیگه چند ماهی جدا شدم و اصلا دوست ندارم برم اونجا. برای ازدواجمم هر کاری کردم نشد. با اینکه همه میگن چهره ام خوبه و تعجب میکنن چرا مجردم. اما من دلم نمیخواست با فرد غیر مذهبی ازدواج کنم و موارد مذهبی هم بدرد هم نمیخوردیم. الان تک و‌تنها تو خونم نشستم. حق من از زندگی این نبود. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس خوندی سرکارمیری اگه میری برو کلی دوست پیدا کن بعدم باهاشون برو مسافرت گردش خرید از زندگیت لذت بب ...

این حرفا تو واقعیت عملی نیست. درس خوندم سرکارم میذم اما دوستام همه متاهل و بچه دارن حتی وقت با تلفن حرف زدنم ندارن.

خدا رو شکر که مستقل شدی

اره خدا رو شکر که ازون دیوونه خونه فرار کردم اما با دلتنگیام چه کنم. گاهی میگم اگه تک و تنها زیاد عمر کنم چه وحشتناک میشه. من جهنمم ازین دنیا خیلی وقت پیش شروع شد از ده سالگی.

مستقلیو مجردی خب سخته باکسی رفت امد کرد ولی سعی کن دوستای خوب پیدا کنی نه تعداد زیاد درحد یکی دوتا بعد معرفتم میشن یهو برای ازدواج یا اگه سرکاری سعی کن موقعیتی بوجود اومد با تحقیق و ... یه پل اشنایی چیزی راه ازدواجتو‌ درست کنی که باب میلت باشه 

+خدایاشکرت🤍

مستقلیو مجردی خب سخته باکسی رفت امد کرد ولی سعی کن دوستای خوب پیدا کنی نه تعداد زیاد درحد یکی دوتا ب ...

ببین این حرفا توی رویاست. من ۱۲ ساله کار میکنم همه جا رفتم خیلی چشمها هم دنبالم بوده اما کیا؟ طرف متاهل بوده یا هم تیپ من نبوده و … یک مورد مناسب پیدا نشد. الانم سرکار همه همکارام اکثرا مردن و متاهل. 

شما که رشته روانشناسی خوندین روانشناس خوب خانم تو تهران میشناسین؟

بیا خودم بهت مشاوره میدم پولم نمیگیرم 🫠

دانشجو رشته روانشناسی / سفالگر و نقاش / اندکی علم علوم غریبه / کتابخوان و عاشق فیلم💚🌱
اره خدا رو شکر که ازون دیوونه خونه فرار کردم اما با دلتنگیام چه کنم. گاهی میگم اگه تک و تنها زیاد عم ...

باید تا اونجا که میتونی برای خودت مشغولیت درست کنی، طوری که وقت دلتنگی و اینا نداشته باشی، خسته کوفته برسی خونه و بخوابی

اره خدا رو شکر که ازون دیوونه خونه فرار کردم اما با دلتنگیام چه کنم. گاهی میگم اگه تک و تنها زیاد عم ...

اینستا داری . پیج افرادی ک مجرد مستقلن سرچ کن ببین چطور زندگی میکنن صما هم چنین سبک خونه و لایف استایلی برای خووت ایجاد کن

من خیلی سال پیش جدا شدم، همش خونم کثیف بود ظرفام کثیف غداهای بی کیفیت درست میکردم

اگه اللن بود خونمو تمیز میکردم تو خونه حتما گیاه می اوردم. سر سفره ام ی گلدون کوچیک میزاشتم.غذامو خوب درست میکردم. ی ۲ تا طرف تک قشنگ میگرفتم برای غذاخوری.کلا روح رو تو خونه زنده نگه میداشتم. گیاه گیاه گیاه عالیه. من از حیوان میترسم ولی اگع دوباره مستقل بشم ۲تا قناری میگیرم برام چهچه کنن. خلاصه تو خونه خالی روح خونه رو خودت باید زنده کنی.ن مثل من صبح تا شب نشسته بودم کنار چراغ نفتی مدام فکر میکردم تا زمان بگذره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.