2777
2789
عنوان

ایکاش منم خانواده داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 47 پست
اره خدا رو شکر که ازون دیوونه خونه فرار کردم اما با دلتنگیام چه کنم. گاهی میگم اگه تک و تنها زیاد عم ...

حس میکنم آدم منفی‌نگر و منفعلی هستی‌.

مثلا بجای اینکه پاشی برا خودت و بهتر شدن شرایطت تلاش کنی

فقط منتظری معجزه بشه و غماتو ببره و خوشحالت کنه.

عزیزم دنیای متاهل ها خیلی سختر از مجرداست اصلا حسرت نخور.

با وجود همسروبچه احساس تنهایی کردن خیلی وحشتناکتره.

یه تحولی برا خودت ایجاد کن. اینایی که میگم رو باور کن و فکر کن بهشون! شعار نمیدم‌حرفای چرند تکراری هم نمیزنم!

اگه الان سغی نکنی خودتو خوب کنی ازین ب بعدم تو هرشرایطی باشی احساس ناکامی و بدبختی ولت نمیکنه.

خانواده پدریتو فراموش کن!

تو‌خودت یه خانواده‌ی کوچکی! تو ارتش یک‌نفره‌ی خودت هستی!

کسی که تونسته مستقل بشه ده هیچ از بقیه جلوتره!

برو یه هنر جدید یادبگیر وتوی خونه تایم خالی خودتو پر کن! یا شغل دوم بگیر.

حتما باشگاه برو

یه نفری برای خودت خوشمزه ترین غذاها رو‌درست کن!

بهترین کرمها رو به پوستت بزن!

از جوونیت لذت ببر بخدا هزاران نفر ازدواج کردن و جدا شدن! از کجا میدونی همکارای متاهلت توی حسرت آرامش تو نیستن؟

حتما حتما حتما کتاب بخون‌تا ذهنت و دنیات بزرگتر بشه و اینقدر غم گذشته رو حمل نکنی!

و اینکه بگرد دخترای تایپ خودت رو پیدا کن و با هم دوست بشید و تفریح کن باهاشون.

این روزا که داری آتیششون میزنی جوونیته!

هرکی یه قصه‌ای داره مقایسه نکن خودتو اصلا.

خیلیا تو جهنم دارن زندگی میکننپلی هیچگونه توانایی استقلال ندارن.

پس پاشو بخودت افتخار کن و از زندگیت لذت ببر.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

ببین الان فقط یه درد داری اونم اینه ازدواج نکردی بعد ازدواج صد تا درد داری. اینو همه متاهل ها تایید ...

حیف که آدمی تا شرایطی رو از دست نده قدر نمیدونه... بخدا متاهلی جز دردسر هیچی نیست.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین الان فقط یه درد داری اونم اینه ازدواج نکردی بعد ازدواج صد تا درد داری. اینو همه متاهل ها تایید ...

مجردی طولانی وقتی اهل دوست و رفیق هم نباشی و خانواده هم همراهت نیستن بخدا آسون نیست. قرار نیس مجردها خودشونو با متاهل های شکست خورده مقایسه کنن که. تو متاهلی لااقل اگر مشکلی هم باشه یکی هست که کنارش تحنل کنن شرایط سخت رو. وقتی به فردایی فکرمیکنی که تو این جامعه خراب کسی کنارت نیس از هرچی تاهل و تجرده حالت بد میشه. 

من به اسی حق میدم و از ته دلم براش دعا میکنم بیاد خبر خوب بهمون بده. حالشو میفهمم.