2777
2789
عنوان

ایکاش منم خانواده داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 47 پست
وسط هفته خوبم اما آخر هفته ها به آینده فکر میکنم. به این فکر میکنم که الان همه همه دوستام از دبیرستا ...

ببین الان فقط یه درد داری اونم اینه ازدواج نکردی

بعد ازدواج صد تا درد داری. اینو همه متاهل ها تایید میکنن

برای پیدا کردن دوستان مثل خودت تلاش کن به نظرم

حتی تنها با تور سفر برو. همه جا رو بگرد

تا مجردی زندگی کن

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
در مورد قناری هم بهش فکر کردم هم صداش اذیت میکنه. هم اعتقاد دارم این حیوونا رو نباید کسی بخره تا مجب ...

ی مقدار رفتارت ب نظرم تنده. گیاه بگیر بجای حیوان 

ماهی ی گیاه بگیر گیاه ۵۰ هزار تومنی. بودن موجود زنده خیلی تو روحیه ادم اثر داره

دنبال ایجاد دلخوشی های کوچک باش و با اونا ب سر ذوق بیا، حتی اگه نتونستی تظاهر کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوب بالاخره یه آدمی پیدا میشه که باهم تفاهم داشته باشین و بتونین ازدواج کنید . یه سوال چطوری ...

الانم همینکارو دارم میکنم. بهشون سر میزنم گاهی اخر هفته میرم اونجا . اما یبار رفتم باهام دعوا کردن و تا سه ماه حالم بد بود دیگه ترجیح میدم خیلی کم برم حتما هر هفته نرم. وقتیم میرم به یه بهونه ای بعد نصف روز یا یروز میرم خونه ام. واقعا بعد بیست سال به ارامش رسیدم اما خوب دلتنگ و پر از غصه هستم. واقعا اگر برای خودم همسر و زندگی داشتم سعی میکردم به گذشته فکر نکنم البته الانم نمیکنم زیاد بیشتر ناراحت حال و ایندمم.

میشه بگین اسم تورش چیه؟  من درونگرام اگر دوست دارم بیرون برم دلم میخواد حتما با یه دوستی همسری ...

سعی کن مسجد و روضه ها بری

تو مکان هایی ک خانوم زیاده. چون شانس ازدواجت بیشتر میشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بله ازدواج کردم ک تنها نباشم ولی خب افتضاح من منظورم پولی نبود گیاه ک ارزونه خوته رو با همون وسایل ...

اتفاق خیلی با ذوقم. میز کارم فوق العاده با ذوق و زیباست. خیلی اهل دکوراسیون و زیبایی هستم. اما نمیدونم چجوری بگم این چیزا کافی نیست. من اینهمه ذوق و سلیقه دارم اما خوب اخرش که چی؟ 

اول بگم که شما معلومه شخصیت خودساخته و قوی‌ای دارین، اینکه جسارت جدا شدن و مستقل زندگی کردن رو داشتی ...

اتفاقا برعکس نظر شما، معتقدم اسی باید با پشتکار و فرستادن انرژی خوب ب اطرافیان ، تلاشش برای ازدواج بیستر کنه

اول بگم که شما معلومه شخصیت خودساخته و قوی‌ای دارین، اینکه جسارت جدا شدن و مستقل زندگی کردن رو داشتی ...

مرتب باشگاه میرم چند ماهه. 

تنهایی دوست ندارم جایی برم حتی خجالت میکشم. 

واقعا برای همه عجیبه چرا ازدواج من جور نشده. اینهمه جا سرکار رفتم. چادری بودنمم باعث میشد خیلیا ...

من واقعا حسرت زندگی مستقلیو استقلال داشتنو دارم و یوقتا که بهم میگن خب که چی اخرش باید ازدواج کنی و .. میگم بموقعش پیش میاد من فقط دنبال اینم عصابمو روح روانمو اروم کنم سفر کنم جاهای مختلفو ببینم نه اینکه تنها تفریحم ی خیابون دورتر و نزدیک تر باشه ازین تورای تابستونی برم کلاسای تفریحی حتی شده دوره های مختلف خودارایی طور یا توهرزمینه دیگه ای شرکت کنمو ... بنظرم اول از همه بفکر تفریح و سفر باشین اگه موقیتش پیش میاد برات خدارو چه دیدی شاید دست تقدیر اینجوری رقم زد که یه پل و راه اشنایی تو این جور موقیتا برات پیش بیاد ک اگرم نیومد حالا لاقل از لحاظ عصاب روان یکم ارامش بگیری تجربه های مختلف توسفر کسب کنی

+خدایاشکرت🤍

اتفاق خیلی با ذوقم. میز کارم فوق العاده با ذوق و زیباست. خیلی اهل دکوراسیون و زیبایی هستم. اما نمیدو ...

عزیز امروز ما فردامونو رقم میزنه

ی مقدار رفتارت ب نظرم تنده. گیاه بگیر بجای حیوان  ماهی ی گیاه بگیر گیاه ۵۰ هزار تومنی. بودن مو ...

عزیزم از کجا فهمیدی اخلاق من تنده؟ بنظرت با کسی که دلشکسته هست و اومده درددل کنه درسته اینجوری قضاوت کنین؟ در مورد گیاهم خونه ام اونقدر نور گیر نیست که گیاه بگیرم وگرنه خودم تو فکرش بودم. تو برنامم هست بمرور پول دستم اومد دکور خونمو زیباتر کنم اما اینا برای حال خوب دایمی ادم کافی نیست. وگرنه همه بمن میگن خیلی اخلاق و احساسات دخترانه ای دارم. احساس میکنم هنوز ذوق و احساسات دخترانه ام رو حفظ کردم.

سعی کن مسجد و روضه ها بری تو مکان هایی ک خانوم زیاده. چون شانس ازدواجت بیشتر میشه

امسال اکثر روزهای دهه محرم مسجد بودم. خیلی از سالها روضه رفتم. خونه دوستم اکثر روضه هاشونو میرم. فقط بعدا دوستم میگه فلانی گفته دوستت خوشگله. همین. موردی ندارن. 

عزیزم از کجا فهمیدی اخلاق من تنده؟ بنظرت با کسی که دلشکسته هست و اومده درددل کنه درسته اینجوری قضاوت ...

من قصاوت نکردم شاید سنم بیستر از شماست اعصابم یاری نکنه. ببخشید ناراحتت کردم. شب خوش

الانم همینکارو دارم میکنم. بهشون سر میزنم گاهی اخر هفته میرم اونجا . اما یبار رفتم باهام دعوا کردن و ...

خوب می‌کنی ، خب آره وقتی حالت بد میشه کمتر برو ، ولی خوب ارتباطت رو همون کم هم داشته باش ، و اینکه تو مسائلی که می‌دونی ممکنه ناراحت کنن و باهات هم عقیده نباشن بحث نکن اونا نمیان بهت سر بزنن؟ یا خبر ازت بگیرن؟

ببین بنظرم همین که به آرامش رسیدی خدارو شاکر باش چون مستقلی آرزوی خیلیاست..

وقتی هدف های بیشتری برای خودت انتخاب کنی مثل مهارت ها و دنبال کردن علاق مختلف ، ورزش و ... کمتر به تنهایی فکر می‌کنی ..دوستهای خوب که بتونی باهاش رفت آمد کنی ..

داشتن سرگرمی های مختلف ، لذت ببر از تنهاییت ... وقتی متاهل بشی دیگه شرایط فرق می‌کنه با این روزا .

خوب می‌کنی ، خب آره وقتی حالت بد میشه کمتر برو ، ولی خوب ارتباطت رو همون کم هم داشته باش ، و اینکه ت ...

باورتون شاید نشه اکثر این مواردیکه دوستان میگن رو من هستم . به دکور اهمیت میدم. خونه ام تمیزه خیلی بدم میاد کثیف باشه. سرکار یا بیرون خیلی خوش برخوردم. ۴ سال نقاشی رفتم. خطاطی رفتم. زبان خوندم. توی رشته خودم خیلی کلاس رفتم و مطالعه کردم. شناها رو یادگرفتم و مدتی خیلی استخر میرفتم . الانم تی ار ایکس میرم. اما فکر میکنم هر کس یه استایلی داره یکی استایلش مسافرت و رندگی مجردی و خوش گذرونی با دوستاست. یکی مثل من استایلش و علایقش یه زندگی اروم و خانواده داشتن هست. یعنی اینجوری احساس ارامش میکنم. بقیه قرص مسکن هستن.

گلم از صمیم قلب با اعتقاد خیلی قوی و مثبت برای خودت نذر کن . ان شاءالله حاجت روا بشی.

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔