2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید

94 بازدید | 10 پست

سلام دوستان افتادگی مثانه دارم دکتر نوشته برم بیمارستان با زیبایی عمل کنم خیلی میترسم اینقدر که زود زود فشارم می افته یه دکتر زیر میزی میخواد یکی نمیخواد وقتی هم تحقیق میکنم یکی میگه خوبه یکی میگه بده گیج شدم تو رو خدا هر کی عمل کرده بگه چکار کنم دکتر خوب پیدا کنم مگه میشه از راه واژن مثانه رو کشید بالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام شرمنده من الان پیامتون رو دیدم بفرمائید

دشمنت شرمنده عزیزم

من ۱۴روزه پیش درخشانفر لیپو ابدو و ترنسفر به باسن کردم

جاهای لیپو به شددددت درد میکنه ،وقتی ماساژ میگیرم تا چن ساعتی آرومم ولی باز شروع میشه

چکار کنم🥺🥺

🌹

دشمنت شرمنده عزیزممن ۱۴روزه پیش درخشانفر لیپو ابدو و ترنسفر به باسن کردمجاهای لیپو به شددددت درد میک ...

من لیپو نکردم اطلاعاتی ندارم من ابدو کردم درد داره دیگه به هر حال چربی بدنتو کندن مسکن بخور پیاده روی کن چقدر هزینه کردی؟

من لیپو نکردم اطلاعاتی ندارم من ابدو کردم درد داره دیگه به هر حال چربی بدنتو کندن مسکن بخور پیاده رو ...

ابدو من اصلا درد نداره،یعنی رد بخیه میبینم یادم میفته ابدو هم کردم،فقط لیپو پدرمو دراورده،همون مسکن میخورم شیاف میزنم

من ابدو ولیپو و ترنسفر به باسن کردم ۱۱۵تومن شد

🌹

ابدو من اصلا درد نداره،یعنی رد بخیه میبینم یادم میفته ابدو هم کردم،فقط لیپو پدرمو دراورده،همون مسکن ...

دکتر خزایی بدای یکی هفته قبل همین کار کرده ۸۵ تومن