2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برم مدارس بزرگسال چی باید بگم ؟ من چه موقع برای کنکور میتونم ثبت نام کنم؟

مدارک میبرین که ثبت نام کنین برای ترمیم نمرات 

برای کنکور هرموقعه اعلام کردم فکر کنم ۱۵فروردین 

من الان مدرک پیش دانشگاهی دارم اولین قدم برای ادامه تحصیل چیه؟. من با این مدرک باید کجا برم چیکار ک ...

اولین قدم اینه که کتابای درسی نظام جدیدو بگیری و بشینی برای کنکوری که مرتبط به رشتت هست بخونی و بری کنکور ثبت نام کنی و بخونی، اگه هدفت امساله که مهلت ثبت نام کنکور اردیبهشت تموم شده و باید برای تیر ثبت نام کنی 

و امسال چون ۵۰ درصد معدل مدرسه روی کنکور تاثیر داره اگه نمره هات کمتر از هیجده هست و دوست داری ترمیم معدل کنی باید ۱۵ بهمن از سایت برای ترمیم معدل ثبت نام کنی و بری خرداد امتحان تشریحی بدی مدرسه بزرگسالان، اینو میتونی از اموزش پرورش شهرتون بپرسی شرایطشو

و اگه سال بعد یعنی ۴۰۴ میخوای کنکور بدی علاوه بر نمرات دوازدهم، نمرات یازدهمتم باید یه کوچولو بالاتر ببری و همین کارارو برای ترمیم معدل یازدهمتم انجام بدی

و اگه میخوای کنکور رشته دیگه ارو بدی باید سوابق تحصیلی همون رشته ارو درست کنی و بری خرداد ماه امتحان بدی که اینم از اموزش پرورش شهرتون بپرسی بهت میگن.

🗝
اولین قدم اینه که کتابای درسی نظام جدیدو بگیری و بشینی برای کنکوری که مرتبط به رشتت هست بخونی و بری ...

مرسی شما چقدر خوب و کامل راهنمایی کردید پس من کتاب‌ها رو تهیه کنم و به آموزش و پرورش سر بزنم‌

من ۱۰ ساله ترک تحصیل کردم موردی نداره؟

خواهش میکنم عزیزم نه موردی نداره

شما چقدر مهربون هستید و با روی خوش جواب میدید.

ببخشید کتاب هایی که دانش آموزان در مدارس میخونن رو باید بخرم یا این کتاب های انتشارات اینا کافیه؟

شما چقدر مهربون هستید و با روی خوش جواب میدید. ببخشید کتاب هایی که دانش آموزان در مدارس میخونن رو ب ...

بله، باید کتابای مدارسو بگیرین، اگه از اطرافیانتون کسی هست که فارغ التحصیل یکی دوسال قبلم هست میتونین بگیرین چون تغییر زیادی نکرده و بعدش برای کنکوری خوندن باید کتابای تستم بگیرین و وقتی خوب روی متن کتاب درسی مسلط شدین تستای همون درسو بزنین و همینطوری ادامه بدین

🗝