2777
2789
عنوان

بالاخرهههه کراشم و فالو کردم

290 بازدید | 30 پست

من فالوش کردم اونم بک داد 

حالا این ک یه فامیلی دوری باهم داریم 

منم جز اقوام درجه یک هیچ پسر دیگه ای تو پیجم ندارم بنظرتون فهمیده روش کراشم؟؟؟

دوهزار پونصد تا فالور داره ۴۷۶ تا فالو کرده 👀

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤

فالو کرد؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فالو کرد؟

اره 

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
اره 

خوبه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

عکس خودتو بذار ببین واکنشش چیه

خیلی ضایع نیست الان سریع بزارم؟؟؟

تو هایلایتام هست عکس خودم

تو چند تا فالور داری؟ اره دیگه فهمیده لابد وقتی بک داده حتما اونم ی کرمی داره😂 فعلا لایک نکن ...

خاک تو سرم من ۹۶ تا فالو کردم ۷۶ تا من و فالو کردن😂قشنگ مشخصه پیج شخصیه😐

خاک تو سرم من ۹۶ تا فالو کردم ۷۶ تا من و فالو کردن😂قشنگ مشخصه پیج شخصیه😐

خب دیگه کاملا اوکیه خیلیم سنگین رنگینی

فعلا استوری نذار تا یه مدت تو چشمش نباش بعد یهو یه رخی بنما پشماش بریزه😂

دوره تبدیل کراش به رل تضمینی ۲۰۰ تومن دایرکت😂😂😂😂😂

خب دیگه کاملا اوکیه خیلیم سنگین رنگینی فعلا استوری نذار تا یه مدت تو چشمش نباش بعد یهو یه رخی بنما ...

وایییی چشم😂😂😂

استوریاشم نبینم بنظرت؟؟😐

الان خیلی خوشحالی

وقتی دیدم بک داده نزدیک بود جیغ بزنم😐در این حدددددد

وایییی چشم😂😂😂 استوریاشم نبینم بنظرت؟؟😐

ببین استوری رو ببینی که کاملا طبیعیه چون تازه فالوش کردی 😂😂😂 ولی خب فعلا اصلا ریپلی نکن و نیاز نیست لایک کنی

بعدم اینکه سریع نبین بذار ساعت شیش و هفت ببین اگه الان گذاشته 

ببین استوری رو ببینی که کاملا طبیعیه چون تازه فالوش کردی 😂😂😂 ولی خب فعلا اصلا ریپلی نکن و نیاز نی ...

ععهه باشه حتما

بعد بنظرت ممکنه اون بیاد دایرکت؟؟