2777
2789
عنوان

فاش نکردن خیانت کارما داره?!

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم وقتی شما خبر داری اونم حتما میدونه چون اون نزدیکتره 

شایدباورنکنین من ازیه مامای خونگی (آشناست))شنیدم توی یه شهردیگه،،رفته بودم پیشش بعدگفت شوهردوستت بازنه جدیدش اینجابودن🤐گفتم امکان نداره دوستم بارداره ،،گفت اره اتفاقازنه دومیه هم بارداره😔بعدمعرفی کردشناختم زنیکه رو،،یه بیوه بوده که بااین مرتیکه ریختن روهم وباردارشده اززرنگیش😞

هنوزم داره زندگی میکنه باهاش؟

اره🥲 

الان زندگیش خیلی بهتره دیگه خیانت نمیکنه شوهرش 

ولی خب من خودمم واقعا عجیبه برام که چطور میتونه فراموش کنه چی بگم والا انشالله زندگی همه کسایی ک خیانت میبینن درست شه😕🙏🙏

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

شایدباورنکنین من ازیه مامای خونگی (آشناست))شنیدم توی یه شهردیگه،،رفته بودم پیشش بعدگفت شوهردوستت باز ...

عجب ،چقدر دنیا کوچیکه، چقدر بدشانس بوده رفته پیش دوستت دقیقا ،حقیقتا برگام

شایدباورنکنین من ازیه مامای خونگی (آشناست))شنیدم توی یه شهردیگه،،رفته بودم پیشش بعدگفت شوهردوستت باز ...

عجیبه برام این زنایی ک میرن با کسی که متاهله البته مطمئنن ۹۹ درصد مقصر خوده شوهرست اون بود که زن دلشت وگرنه اون زنه ک باهرکسی میتونست باشه

عجب ،چقدر دنیا کوچیکه، چقدر بدشانس بوده رفته پیش دوستت دقیقا ،حقیقتا برگام

واقعابخدا خودمم هنگ کردم ((شوهردوستم بازنه دومش رفته پیش اون مامایی که منومیشناسه)) ...شوهرش به شدت سربه زیرومظلوم نشون میدادفکرشم وحشتناکه دوستم گناه داره اگه بگم سکته میکنه دلش خوشه به بچه هاش چیکاردارم به آرامشش صدمه بزنم😣

اخه اگه شوهر خودم خیانت کنه دوس ندارم ادامه بدم باهاش و حق خودم میدونم ک بفهمم خیانتشو  یه حسی ...

اون حس دروغ نیست این فکر حرف شیطانه چیزی که مطمینم خدا دوست نداره بری این فاش کنی چون اون ادمه ممکنه پشیمون بشه وتوبه کنه

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
آخ ازهردوجنس که اگه هرکدوم حرمت نگهدارن اینجوری نمیشه

👌👌👌👏

من موندم چرا ازدواج میکنن 

اصلا ازدواج کن ولی با یکی ک مثل خودته نه کسی ک وفاداره و انسانیت حالیش میشه اینجور واقعا اون زن یا مردی ک خیانت میبینن واقعا شکسته میشن