2777
2789
عنوان

تقویت مژه سریتا👀

5385 بازدید | 42 پست

سلام. خانما من یه تقویت مژه گرفتم الان ده شبه میزنم ولی تغییر خاصی ندیدم میشه گفت همونه مژه هام  خیلی تعریفشو شنیدم   میدونین یه دونه براچمدت کافیه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کار اشتباهی کردی 

لطفا نزن تا اخر که تموم میشه چشمی برات نمیمونه 

بخدا که شردیط داشتم شکایت میکردم روشون خدا لعنتشون کنه چشمام ضعیف شد دیگه هم مثل قبل نمیشه

الهی درد بگیرن

کورتون داره داخلش 

۱ ماه طول میکشه فک کنم

اوهوم شما استفاده کردی  ؟؟

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

قطع کنی هر چی بوده میریزه پایین 

دوستم میزنه میگه مژه هاش رو چشمش سنگینی میکنه‌..

واقعا خودمم تغییر تو چهره ش دیدم 

ولی کی حوصله داره اون همه پول بده هیچ هی ام یه چیزی و استفاده کنه

خیلی کار اشتباهی کردی  لطفا نزن تا اخر که تموم میشه چشمی برات نمیمونه  بخدا که شردیط داش ...

ینی چشام ضعیف میشه😱

اره بلند میکنه قبول دارم ولی هزار تا عوارض جبران ناپذیر میذاره نمونه اش اینکه وقتی قطع کردی مژه هات میریزه

دوم دور چشات سیاه میشه

و بدتر از همه چشات خیلییییی ضعیف میشه

ینی چشام ضعیف میشه😱

افتضاااااح

زمانی من خریدم کلی با ذوق استعاده کردم یه مدت بعد حس کردم یه قسمت چشمام سیاهی میاد خیلی اورژانسی رفتم دکتر معاینه کرد چشمامو گفت چی استفاده کردی گفتم این کوفتی رو 

گفت نزن اسیب میرسونه ولی دیگه خیلی دیر شده بود 

من چشمام بشدت ضعیف شده 

در حدی که باید عینک بزنم تا بخونم

کاش میشد رو اون شرکت لعنتیشون شکایت کنم الهی درد بی درمون بگیرن

اره بلند میکنه قبول دارم ولی هزار تا عوارض جبران ناپذیر میذاره نمونه اش اینکه وقتی قطع کردی مژه هات ...

وای تو رو خدا بنظرت همه اینا عوارضشه یا تو هرکسی متفاوته. آخه ۴۸۰ خریدم گفتم تا قبل عید مژه هام بلندشه حیف پولم😭😭