2777
2789
عنوان

بهم ابراز علاقه کرد

195 بازدید | 5 پست

دوستان من یکی که چند وقت بود خودم نظرم بهش جلب شده بود بهم ابراز علاقه کرد بد من بهش گفتم بزارید فکرامو بکنم بهتون جواب میدم

فرداش گفت باهم بریم تا جایی که من رد کردم چون اونجا همه دوستا و همکارام بودن برام حرف درمیومد مطمئنا اینم برا این گفته بود که سر حرفو باهام باز کنه

بد دیگه خبری نشد

الان بنظرتون من چیکار باید بکنم؟

لطف میکنید کمک کنید

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بخواد خودش دوباره پیگیر میشه

میدونی متنی که من دادم اینجوری بود که آقای فلانی صورت خوبی نداره که باهم بریم چون حرف پیش میاد منم خوشم نمیاد برام حاشیه ایجاد بشه

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
میدونی متنی که من دادم اینجوری بود که آقای فلانی صورت خوبی نداره که باهم بریم چون حرف پیش میاد منم خ ...

خب حرف بدی نزدی گفتی دوست ندارم کسی باهم مارو ببینه قبل از،قطعی شدن