2777
2789

من طبق برنامه ای که بهم داده درس میخونم 

ولی خب واقعا هر شب وقتی یادم میاد گزارش کار ندارم که رفتم بالای تخت 

تخت منو جوری تصور کنید که پایینش میزه برا رسیدن به تخت باید چند تا پله بری بالا که صعود ازش با پیمودن قله دماوند برابری می‌کنه از بس بد شیبه

گوشیمم میذارم پایین میرم بالا تخت 

اینجوری میشه که یادم می‌ره گزارش بدم 

خیلی گیج کننده توضیح دادی😂

چه مشاور پریودی 

یاخدا😐😂

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی با یکی مشاوره گرفتم زندگیم خراب شد اولین پسری بود ک باهاش حرف زدم ..وابسته شدم تمرکزم بهم. ریخت و زندگیم رفت هوا ..

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
مشاور پسر...کجا گیر میومد بابا من میخوام برگردم زمان دبیرستان 

چی؟

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
😂😂😂تقصیر مام هست مثل آدم گزارش نمیدیم که 😂

من زمان دبیرستانم یه مشاور داشتم والا همه جوره کنارم بود😂 

تازه هروقت اذیتش میکردم یا بداخلاق میشدم سریع زنگ میزد از دلم درمیاورد😂

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
میدونی با یکی مشاوره گرفتم زندگیم خراب شد اولین پسری بود ک باهاش حرف زدم ..وابسته شدم تمرکزم بهم. ری ...

خب شما که از خودت شناخت داشتی چرا مشاور پسر 

من همیشه مشاورام خانوم بودن

ایشونم یه آقای بزرگساله زن و بچه داره و کاملا رسمی حرف می‌زنیم هیچ حرف اضافه ای بین ما رد و بدل نمیشه 

۸۰۰

چییی ماهی اینقد میگیره؟ 

چیکار میکنه؟ 😐

😂😂😂تقصیر مام هست مثل آدم گزارش نمیدیم که 😂

بنده خدا هاهم حق دارن شمام یکم رعایت کنید مثلاً همین دخترخانومی که مثال زدم مشاورش ۵ دقیقه وویس داده که گزارش کار بفرسته ولی حتی فامیلمون وویسه رو گوش نداده و فقط سین زده😂😂😂😂