2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی کوتاه مدت به نظرم کاهشی بشه، اخه همش حبابه، انس داره میاد پایین. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
حبابه یعنی چی یکیش خودت متخصص☺️

حباب یعنی اختلاف نرخ فعلی با ارزش ذاتی، نه بابا متخصص کجا بود...

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
میگن سکه حباب داره یعنی چی

یعنی قیمت فعلی سکه بیشتر از قیمت واقعیشه، و وقتی این اتفاق میوفته که مردم خرید های هیجانی و بی منطق کنن، مثلا الان یکم طلا رفته بالا همه هول کردن همه هجوم میارن که بخرن، این باعث میشه باز طلا بره بالاتر ولی این حبابه فیکه غیر واقعیه، چون هیجان مردم فرو کش میکنه و دو روز دیگه همه فروشنده میشن. 

میگن سکه حباب داره یعنی چی

حباب سکه یعنی چی؟ ببین سکه یک وزن مشخصی از طلا هست.. اون قیمت طلاش واقعی هست و این قیمتی ک خرید و فروش میشه غیر واقعی و اصطلاحا حباب داره( تفاوت قیمت واقعی و غیر واقعی)

این حباب خیلی ریسک داره و ممکنه یکهو قیمت سکه بشکنه. مثلا ی مدت سکه تمام سی تومن شد بعد چند ماه اومد روی 28